![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 86 Pomógł: 0 Dołączył: 28.09.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Po wielu tygodniach nareszcie udało mi się ukończyć moją stronę www. Napiszcie co o niej sądzicie.
Link: http://kdesigner.pl Pozdrawiam |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 251 Pomógł: 34 Dołączył: 7.01.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Schludna, sprawnie działa, trudno coś zarzucić, tylko... brakuje mi trochę kolorów, lub kontrastów w tym layoucie. Parę wyróżniających się elementów i będzie świetna stronka.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 81 Pomógł: 4 Dołączył: 17.02.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
- osobiście nie podobają mi się te śrubki na dole.
- jak się wyłączy javascipt to ten pasek z przewijanymi pracami kiepsko wygląda, jak by ukryć paski przewijania to by było całkiem fajnie. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 262 Pomógł: 26 Dołączył: 23.01.2009 Skąd: eZ Systems Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Schludna, minimalistyczna, ale czy nie zbyt minimalistyczna jak na projektanta web?
W zasadzie się nie ma do czego przyczepić. Solidna robota. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 652 Pomógł: 47 Dołączył: 6.02.2010 Skąd: Radom Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
solidna robota , do jednej rzeczy sie jednak przyczepie , a dokladniej do tych śrubek, coś mi tam nie pasują.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 86 Pomógł: 0 Dołączył: 28.09.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
solidna robota , do jednej rzeczy sie jednak przyczepie , a dokladniej do tych śrubek, coś mi tam nie pasują. Te śrubki to kawałek obrazka który jest na tło. Jak dodam jeszcze jeden artykuł to bedzie go widać w całości. Być może rzeczywiście trochę za minimalistyczna graficznie, ale wolałem zrobić prosto i schludnie niż przesadzić z ilością kolorów;) |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 652 Pomógł: 47 Dołączył: 6.02.2010 Skąd: Radom Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Te śrubki to kawałek obrazka który jest na tło. Jak dodam jeszcze jeden artykuł to bedzie go widać w całości. Być może rzeczywiście trochę za minimalistyczna graficznie, ale wolałem zrobić prosto i schludnie niż przesadzić z ilością kolorów;) no chyba , że tak (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 17 Pomógł: 2 Dołączył: 13.06.2008 Skąd: pomorskie Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Naprawdę dobra strona, przejrzysta i ergonomiczna.
Technicznie to bym na przyjaznymi urlami pomyślał bo link do głównej masz taki: http://kdesigner.pl/index.php?module=news&...60f67bfc290be16 Co jest dużym plusem a na większości portfolio brakuje to zawartość merytoryczna. Masz tam opisany swój proces, używasz poprawnego języka i podajesz cennik. Generalnie b. dobrze folio. Pozdr. PS. To że nie działa jak trzeba bez JS bym odpuścił, w końcu mamy 2010. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 733 Pomógł: 4 Dołączył: 11.11.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Do CSS się nie przyczepię bo wiem, że validator uważa jako błąd wykonanie zaokrągleń rogów, natomiast wielką uwagę przyciągnął validator HTML
http://validator.w3.org/check?uri=http%3A%...Validator%2F1.1 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Nieautoryzowani Postów: 45 Pomógł: 16 Dołączył: 28.02.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Oh jak nie umiesz korzystać z validatora to tego nie rób. Jeżeli chodzi o kod strony to jest tylko/aż 5 błędów.
Ten post edytował O$iek 31.10.2010, 16:09:18 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 350 Pomógł: 31 Dołączył: 23.05.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Może outline usunąć? ;>
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 12 Pomógł: 0 Dołączył: 2.02.2008 Skąd: Elbląg Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Schludna, intuicyjna oraz przejrzysta. Czyli dla przeciętnego "Kowalskiego" w sam raz. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 207 Pomógł: 44 Dołączył: 14.04.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja bym proponował aby obrazki z galerii otwierały się w nowym oknie lub w lightboxie a po za tym wszystko przyjemne!
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 169 Pomógł: 12 Dołączył: 16.09.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Własnie najbardziej lubie takie strony (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Przejrzyste poprostu, bez kombinowania. Przesuń lekko diva content w dół, cień jakby jest zakryty przez bg: white.
(IMG:http://kdesigner.pl/layouts/kdesigner/images/webMiniNoBG.png) Ta ikona czasami jest zajezdzana przez menu z prawej strony. Nie wiem czy specjalnie tak jest, czy po prostu zapomniales tego dodac. Ja dodalbym to jako zwykly img, a nie jako bg - wtedy by juz nie zawadzało, chyba ze wiekszy padding lub margin (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ocena 8.5/10 ze względu na "błędy które nie wiem czy sa slusznie czy poprostu tak zrobiles specjalnie (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) " Ten post edytował cniak 4.11.2010, 22:08:20 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 21:03 |