![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 15.09.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Uczę się już kilka lat php, i wydaje mi się że przydało by mi się przejść na wyższy poziom i chciałbym nauczyć się pracować w jakimś frameworku i do tego przydała by mi się wiedza na temat programowania obiektowego, czytałem trochę na temat książek i wydaje mi się że najlepsza byłaby książka pt. "PHP5. Obiekty, wzorce, narzędzia" ale zdobycie jej dzisiaj jest prawie niemożliwe. I tutaj moje pytanie jaka jest książka na temat OOP którą polecacie?? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 45 Pomógł: 0 Dołączył: 26.06.2010 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Może podam również tytuł trudno dostępny, ale ostatnimi czasy kupiłem go w empiku http://helion.pl/ksiazki/programowanie_obi...yder,probph.htm Był to mój pierwszy kontakt z OOP i nie rozczarowałem się, ale jest to tylko wprowadzenie do OOP, bo wydaje mi się, że wielu kwestii w tak cienkiej książce nie sposób zmieścić.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 40 Pomógł: 1 Dołączył: 29.10.2010 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Dostałem na PM link do czegoś.
Nie ma rzeczy niemożliwych (IMG:style_emoticons/default/party.gif) . |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 79 Pomógł: 6 Dołączył: 20.04.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dostałem na PM link do czegoś.
Nie ma rzeczy niemożliwych (IMG:style_emoticons/default/party.gif) . To tylko kilka stron tej książki. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 Pomógł: 0 Dołączył: 1.11.2010 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
A nie ma czegoś bardziej przyswajalnego dla mniej rozgarniętych (IMG:style_emoticons/default/blinksmiley.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 173 Pomógł: 121 Dołączył: 24.09.2007 Skąd: Toruń Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A nie ma czegoś bardziej przyswajalnego dla mniej rozgarniętych (IMG:style_emoticons/default/blinksmiley.gif) Tak książka, do której podali link, jest najlepszą według mnie książką, dla początkujących o OOP, ponieważ jest w niej, bardzo dużo przykładów (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 79 Pomógł: 6 Dołączył: 20.04.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A ma ktoś książkę "PHP5. Obiekty, wzorce, narzedzia" w wersji pdf?
Jeśli tak to proszę o info na PW. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 24.08.2025 - 15:28 |