![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 242 Pomógł: 0 Dołączył: 7.11.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam. Mam problem. Skrypt wyświetla zawartość jednego folderu, a mi chodzi o to, aby wyświetlał najpierw listę folderów a następnie abym mógł wejść do któregokolwiek folderu, abym mógł wyświetlić pliki w tym folderze. Chodzi z grubsza o galerię zdjęć, a więc o wyświetlanie plików graficznych. Proszę o pomoc.
And... |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 319 Pomógł: 118 Dołączył: 26.11.2003 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kiedy ktoś się uczy spawać, to może sobie spawać pręty, a nie szkielet samochodu
Podobnie tutaj, ja nie rozumiem, dlaczego ludzie biorą się za PHP i próbują robić od razu rzeczy, których nie potrafią - i nie zrobią samemu, bo nie znają podstaw? A od podstaw się zaczyna! Chyba dlatego, że to forum ich rozpieszcza ;/ Co do pytania Mając taki skrypt jak masz, zapoznaj się z : is_dir i znacznikiem <a> w HTMLu Tyle potrzeba wiedzy, aby dalej sobie poradzić ;/ Ten post edytował my salsa 27.10.2010, 18:30:19 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 12:48 |