![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 24.10.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam. Jestem początkujący w php. Zamierzam zrobić stronę w której z lewej strony będzie menu. Za pomocą jego wchodzę do odpowiedniej podstrony. W jednej z nich zamierzam zrobić aby po wyborze jednej opcji z menu (dziesiętny, binarny, szesnastkowy i ósemkowy) po prawej stronie wyświetlał się formularz w którym wpisujemy liczbę w odpowiednim systemie i otrzymujemy jako wynik tą liczbę w pozostałych systemach liczbowych. Z przeliczaniem systemów nie miałem żadnych problemów. Z wyświetlaniem strony w divie też nie. Ale schody się zaczęły gdy próbowałem to połączyć.
Przeliczanie systemu (tu na przykładzie dziesiętnego)
A umieszczanie stron w divie zawsze robiłem taką metodą (znaleziona gdzieś w internecie)
oraz menu: Problem jest taki że gdy do formularza wpisuję liczbę to wyświetla się to co ma być wyświetlane przed wyborem podstrony (w tym przypadku: "Tutaj tekst wyświetlany gdy jeszcze nie włączyliśmy żadnej podstrony") Z góry dziękuję za pomoc |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 29 Pomógł: 1 Dołączył: 8.09.2010 Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
Nie wiem. Z czego się uczysz ?
-------------------- Usunięto.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 24.10.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 07:43 |