![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 44 Pomógł: 1 Dołączył: 24.10.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam. Mam problem z php w trakcie tworzenia skryptu zatrzymałem w jednym miejscu oto ten skrypt
Gdy wybieram ile ma być text box'ów działa ,ale jak wypełnia i wciskam start cofam mnie do tego momentu gdzie wybieram ile ma być text box'ów. Chciałby jeszcze się dowiedzieć czy da się sprawdzić przy użyciu jakieś funkcji czy text box jest wypełniony czy nie. Za odpowiedz dziękuje z góry. Ten post edytował Mod4Tech 24.10.2010, 18:28:09 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 069 Pomógł: 497 Dołączył: 11.05.2007 Skąd: Warszawa ![]() |
Proszę nadać sensowny tytuł.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 29 Pomógł: 1 Dołączył: 8.09.2010 Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
empty() - Sprawdza czy jest puste
![]() Ten post edytował nowofresh 24.10.2010, 18:19:52 -------------------- Usunięto.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 44 Pomógł: 1 Dołączył: 24.10.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dzięki nowofresh za odpowiedz ,ale dalej czekam na odpowiedz na mój problem.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 29 Pomógł: 1 Dołączył: 8.09.2010 Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
A jaka ona jest ?
-------------------- Usunięto.
|
|
|
![]()
|
|
Ale co jest
|
|
|
![]()
|
|
Przedstaw inaczej pytanie.
-------------------- Usunięto.
|
|
|
![]()
|
|
Więc tak skrypt działa ale nie cały ,gdyż gdy wybieram ile ma być text box'ów to działa wypełniam je klikam start i pojawia się to samo jak na początku tylko w adresie jest coś innego niż na początku
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 707 Pomógł: 290 Dołączył: 16.12.2008 Skąd: Śląsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wybierasz liczbę textboxów.
Pojawiają się. Klikasz start i co ma dalej robić? Wraca z powrotem bo stosujesz jeden FORM. Ogólnie to bym to napisał od nowa bo dziwnie się na to patrzy. Domyślam się, że najpierw masz wybrać liczbę inputów. Wybierasz, masz liczbę, idziesz dalej na inną stronę lub po prostu sprawdzasz czy liczba inputów jest utworzona. Jeśli tak to już nie wyświetlasz dalej tego wyboru, masz tylko X inputów. Teraz wysyłasz FORM i treść inputów masz w $_POST[nazwa]. Sprawdzasz czy są puste, walidujesz itp. Łatwiej by było jakbyś napisał punkt po punkcie co ma to robić. Wybraną liczbę inputów możesz przesyłać za pomocą input type="hidden" lub po prostu w adresie (wtedy w action dajesz =index.php?<?= $_GET[lista];?> Ten post edytował markonix 25.10.2010, 12:08:26 -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 07:34 |