![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 445 Pomógł: 3 Dołączył: 4.06.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam mam taki problem sprawa została już zgłoszona na policje lecz jednak musze to jakoś usunąć z strony problem polegam na tym zapraszam na :
http://nonioryginalne.pl/index.php Konkurencja dodala sobie reklama nie wiem jak weszla na serwer czy cos szukalem w plikach strony nigdzie tego nie ma wiec pytam tu jak usunac ich reklame (IMG:style_emoticons/default/questionmark.gif) przejzalem kazdy plik od index itp |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 695 Pomógł: 65 Dołączył: 27.07.2009 Skąd: Y Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
hmm a sprawdzałes dokładnie tzn czy gdzieś w skryptach nie ma pobieranie danych itp z ich strony (IMG:style_emoticons/default/questionmark.gif) ja bym ci radził sciagnac wszystkie pliki z serwera a następnie przeszukac we wszystkich plikach linku do ich strony(lub innej bo możliwe że z jeszcze innej są pobierane dane)
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 8 989 Pomógł: 1550 Dołączył: 8.08.2008 Skąd: Słupsk/Gdańsk ![]() |
A my tym bardziej skąd mamy wiedzieć?
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 445 Pomógł: 3 Dołączył: 4.06.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
problem rozwiazany... troche sie naszukalem bo utworzyli tyle katalogow na ftp itp a kopii stony na dysku nie mialem - temat do zamkniecia
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 24.08.2025 - 00:38 |