![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 189 Pomógł: 2 Dołączył: 28.08.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam , podczas pisania kodu wystąpił mamy problem, a mianowicie dublują mi się elementy z jqselecta http://code.google.com/p/jqselecta/ podczas wykorzystywania okienka dialog box w jquery czy ktoś wie jak rozwiązać ten problem jednocześnie wykorzystując te dwa elementy ?
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Może pokaż lepiej gdzieś swój kod w działaniu?
-------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 189 Pomógł: 2 Dołączył: 28.08.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ok to jest kod
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Cytat Może pokaż lepiej gdzieś swój kod w działaniu? Ja korzystam z debuggera, nie wiem czy Ty. Debugger jest przydatny tylko dla kodu, który jest gdzieś wystawiony i można go uruchomić (nawet gdy błędnie działa). Wklejenie listingu jest bezużyteczne. -------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 07:59 |