![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 90 Pomógł: 0 Dołączył: 3.12.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam mam taki problem mam funckję która w skócie tworzy obrazek z 3 gotowych ,wysyła różne informacje do bazy itp.
Obraz się tworzy wszystko pięknie ale gdy obrazek przekroczy 800 px szerokości to strona się zozwala. Dlatego dodałem if tak jak w fragmęcie poniżej żeby po przerkoczeniu szerokości bezwzględnie zmniejszyło go do 800 px a wysokość pozostała taka sama ale szerkość się nie zmienia. Co jest nie tak ? Pozdrawiam i czekam na odpowiedz
naprawde nikt nie jest wstanie wyhaczyć błędu ? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Cytat naprawde nikt nie jest wstanie wyhaczyć błędu ? Po prostu jesteś zlewany za brak konkretów. Cytat Obraz się tworzy wszystko pięknie ale gdy obrazek przekroczy 800 px szerokości to strona się zozwala. Super, siedzę w Twojej głowie. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 142 Pomógł: 24 Dołączył: 30.03.2009 Skąd: Rokitno Szlacheckie Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
dodaj na obrazek style="max-width:800px" (czy gdzieś w css) po problemie
(nie chce mnie się czytać tego całego kawałka kodu) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 24.08.2025 - 09:02 |