![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 20 Pomógł: 0 Dołączył: 24.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam wszystkich,
Otoz to jest skrypt formularza w pliku html: To kod skrptu php:
A to struktura pliku Xml w php utworzonego za pomoca SimpleXML
Po pobraniu wartosci "pass1" powninen "zredirektowac" na na katalog "page1". W tej chwili skrypt (nie wiem czym sie kieruje) ale wybiera katalog niezgodnie z plikiem Xml. Gdzie tkwi blad? Bede bardzo wdzieczny za wszelka pomoc |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 958 Pomógł: 574 Dołączył: 23.09.2008 Skąd: wiesz, że tu jestem? Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 20 Pomógł: 0 Dołączył: 24.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Sorry za niedokladne napisanie postu. Po 1 nie jest to SimpleXML tylko dzialanie na tablicach, a po 2 nie mozna utworzyc pliku xml za pomoca SimpleXML. Ale o tym mozna by napisac rozprawke... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A wiec przekierowanie dziala bez zarzutu. O ile nie prubuje porownac zawartosci hasla z XML potraktowanego hashowaniem md5 i zapisanym w cookie z uprzednio zahashowanym haslem podanym poprzez input field. I wtedy wlasnie redirectuje na ostatni rekord, co jest baaardzo dziwne. Jezeli prubuje wyswietlic wszystkie zmienne za pomoca echo pokazuje wszystko poprawnie. Taki z tego wniosek ze blad lezy gdzies tutaj:
Jakies pomysly? Ten post edytował zdandro 8.10.2010, 12:06:16 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 958 Pomógł: 574 Dołączył: 23.09.2008 Skąd: wiesz, że tu jestem? Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
hehehe taki banalny błąd ;]
foreach($login as $pwd=>$place) a sprawdzasz if ( md5($password) == $_COOKIE['visit'] )
Ten post edytował CuteOne 8.10.2010, 17:30:35 |
|
|
![]()
|
|
Rzeczywiscie, taki banal a tyyyyyyyyle problemu ;/ Ale dziala (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Dzieki bardzo |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 19:35 |