![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 149 Pomógł: 1 Dołączył: 22.02.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dzień dobry,
Noszę sie z zamiarem wygenerowania paska "alertu" gdy użytkownik jest niezalogowany, jak wygenerować takie alert tylko dla gości już wiem, tylko teraz nie mogę znaleźć odpowiedniego alertu, na pewno ludzie korzystający z IE wiedzą o co mi chodzi, w przypadku braku np. flasha na górze przeglądarki wychodzi taki żółty pasek o tym informujący. Widziałem chyba nawet tutorial zrobienia czegoś takiego, tyle że zgubiłem i nie wiem gdzie szukać. Dziękuje za pomoc. Pozdrawiam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 350 Pomógł: 512 Dołączył: 4.01.2009 Skąd: Wrocław / Świdnica Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jest to dostępne (chyba) tylko dla IE, dlatego proponuje zrobić <div>-a i odpowiednio go ostylować(np. poprzez position: fixed; ) i przystosować. Teraz pytanie czy umiesz go odpowiednio dostosować i czy umiesz zrobić np. przycisk X(zamknięcia). W razie czego zadaj konkretniejsze pytanie. A jak nie to: http://browsehappy.pl/infobarwebmaster
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 01:53 |