|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 110 Pomógł: 0 Dołączył: 2.10.2010 Skąd: Irlandia Ostrzeżenie: (0%)
|
Witam mam mały problem ze skryptem. Mianowicie mam skrypt który powinien wysylac dziwczyny do pracy ale tego nie robi zauwazacie jakies bledy tu? :
|
|
|
|
![]() |
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 21 Pomógł: 0 Dołączył: 8.01.2008 Ostrzeżenie: (0%)
|
Przede wszystkim brakuje jednego bracketa zamykającego
(...) echo "<div class=\"dark\"><font color=\"red\" style=\"font-weight: bold\">Nie masz tyle pracy dla dziwek!</font></div><br />"; } } } } echo "Dziwki zarabiają 15€ na godzinę.<br /><br /> (...) |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 110 Pomógł: 0 Dołączył: 2.10.2010 Skąd: Irlandia Ostrzeżenie: (0%)
|
Przede wszystkim brakuje jednego bracketa zamykającego (...) echo "<div class=\"dark\"><font color=\"red\" style=\"font-weight: bold\">Nie masz tyle pracy dla dziwek!</font></div><br />"; } } } } echo "Dziwki zarabiają 15€ na godzinę.<br /><br /> (...) chyba jednak nie gdyż po dodaniu go wywala błąd: Parse error: syntax error, unexpected '}' in /var/www/virtual/ridersrawicz.cba.pl/ingame/bitch.php on line 181 |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 271 Pomógł: 4 Dołączył: 5.01.2005 Ostrzeżenie: (0%)
|
Mnie jednak się wydaje, że brakuje tego }
Dałbym go na sam koniec, po echo i wtedy parser się nie burzy BTW a pisząc, że skrypt nie działa co masz na myśli? zrób może: i sprawdź czy Ci wypluwa to co powinno Ten post edytował chomiczek 3.10.2010, 11:21:55 |
|
|
|
|
|
|
|
Mnie jednak się wydaje, że brakuje tego } Dałbym go na sam koniec, po echo i wtedy parser się nie burzy BTW a pisząc, że skrypt nie działa co masz na myśli? zrób może: i sprawdź czy Ci wypluwa to co powinno Piszac ze skrypt nie dziala mam na mysli to ze: mam opcje zarzadzanie dziewcyznami klikam i powinienem moc wyslac je do pracy lub z tej pracy usunac je jednak po wpisaniu wartosci ze zlozmy chce poslac 10 dziewczyn ani przycisk pracuj ani usun spracy nie odpowiada co dziwniejsze nie wyswietla sie blad. A co do bracketa zaraz po echo wywala mi dalej blad ze unexpected "}" a jesli dam po napiscie to poprostu mam napis z z nawiasem. Może zamieścić tu cąły plik albo na gg wyslac?? jakby co to moj numer gadu : 5936207 Ten post edytował Waloch016 3.10.2010, 11:30:51 |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 11 Pomógł: 3 Dołączył: 26.09.2010 Ostrzeżenie: (0%)
|
A tak w ogóle to przyciski masz:
A w skrypcie masz tylko:
Więc raczej nie zadziała (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg) I brakuje / zamykającego input w 40 linijce (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ten post edytował jesus61 3.10.2010, 13:10:44 |
|
|
|
|
|
|
|
A tak w ogóle to przyciski masz:
A w skrypcie masz tylko:
Więc raczej nie zadziała (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg) Podpowiesz jak to poprawić(IMG:style_emoticons/default/questionmark.gif) Poprawiłem przyciski na:
Ale dalej nic Ten post edytował Waloch016 3.10.2010, 13:17:06 |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 11 Pomógł: 3 Dołączył: 26.09.2010 Ostrzeżenie: (0%)
|
Cieżko coś poprawiać jak nie widać całości (bo to nie jest całość prawda ?)
ale hmmmm zobaczmy.... w linijce 4 zmień "Miejsce" na "Do pracy!" w linijce 19 zmień "Halen" na "Usuń z pracy" i dodatkowo w linijce 22 masz błąd, ma być:
a przyciski mają zostać z parametrem name="submit" czyli No i chyba tyle. Ten post edytował jesus61 3.10.2010, 13:27:48 |
|
|
|
|
|
|
|
Dzieki wielkie juz działa elegancko (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Lap "Pomógł" (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg) dzieki jeszce raz. Temat do zamkniecia .
|
|
|
|
![]() ![]() |
|
Aktualny czas: 26.12.2025 - 01:08 |