![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 733 Pomógł: 4 Dołączył: 11.11.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam wszystkich użytkowników (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Mam pytanie. Jak mam zaprogramować przycisk checkbox, że jeżeli zostanie zaznaczony to w pliku active zapytanie zmieni wartość w bazie na 50. Jeśli nie zostanie zaznaczony to wartość zostanie zmieniona na 1. kod w rejestracji odpowiadający za to:
aktywacja konta:
Proszę o pomoc (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ten post edytował adrianozo 2.10.2010, 16:10:34 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 389 Pomógł: 141 Dołączył: 11.04.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Normalnie, nie wiem z czym masz problem.
wrzucasz checkboxa w form dajesz submit i if (isset($_GET['rekrut'])) { if ($GET['rekrut']==1) { SQL UPDATE} } albo np jquery ajax (w manualu masz przykłady). I zrezygnuj z font, a htmla nie wypisuj przez php, używaj czegoś takiego <div>Tekst <?php echo cos ?> reszta</div> |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 733 Pomógł: 4 Dołączył: 11.11.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Problem jest w tym, że konto jest akceptowane przez email. Więc zarejestrować się mogę dzisiaj a akceptować jutro.
Pomoze ktos |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 07:48 |