![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 623 Pomógł: 79 Dołączył: 16.01.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hej,
Mam np. coś takiego:
Chciałbym za pomocą jquery/css określić styl tego właśnie akapitu "tu chcę trafić" korzystając jedynie ze styli. Miałem nadziaję, że takie coś zadziała:
Ale nie działa ![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Powinno działać.
Przypominam tylko, że CSS mają w nazwie kaskadowe, co powoduje, że pewne reguły rodziców są powielane w potomkach. Bez reszty kodu nie za wiele się zdziała. Firebug Twoim przyjacielem, nam też pozwól go używać, a nie rąbki zostawiasz. -------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 623 Pomógł: 79 Dołączył: 16.01.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No to to jest cały plik:
I nie działa... |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 81 Pomógł: 4 Dołączył: 17.02.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
wewnątrz paragrafu nie można stosować paragrafów.
zrób <p>napis1 <em>napis2</em> lub <span>napis 3</span></p> lub <div><p>napis1</p><p>napis2</p></div> |
|
|
![]()
|
|
Cytat wewnątrz paragrafu nie można stosować paragrafów. Kurde, niby wiem, ale myślałem, że to taki tam sobie wymóg, nie wiedziałem, że to ma jakieś realne konsekwencje ![]() Dzięki. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 04:37 |