Witaj Gościu! ( Zaloguj | Rejestruj )

Forum PHP.pl

> Ocena inteligencji Polaków i Amerykanów, w ujęciu krzyżowo-hamburgerowym
wookieb

Grupa: Moderatorzy

Cytat(attimo @ 9.08.2010, 06:02:25 ) *
Uważam, że to 98% jest w stanie to rozwiazac a nie 2% zresztą jak ktoś wspomniał ludzie na codzień mają coś lepszego do roboty niż dumanie nad rozwiazana zagadka.

Patrząc na polaków (na amerykanów również) nie jestem tego pewien. Główną reprezentację ujrzysz pod pałacem prezydenckim
Go to the top of the page
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi (1 - 5)
eccocce

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (0%)
-----

@wookieb: ci spod pałacu są podobno kierowani czymś, czego nam racjonalnym informatykom brakuje - wiarą (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg) Zresztą nie oglądałem tych przepychanek spod pałacu, szkoda mi było czasu, ale po relacjach znajomych zgaduję, że media standardowo wybrały najlepsze "kąski" do pokazania w TV, więc trochę mi ciężko wypowiadać się na temat ogółu na podstawie jednostek.
+Quote Post
Cysiaczek

Wydzielam (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg)

Tam nie miejsce.
+Quote Post
wookieb

Oczywiście, że telewizja wybrała dobre kąski ale gdyby ktoś był normalny to po co by tam stał? Nie dość, że zrobili z siebie pośmiewisko na cały świat to też pokazali, że z chrześcijaństwem nie mają nic wspólnego.
+Quote Post
ramonescojones

Ostrzeżenie: (20%)
X----

Trochę mnie śmieszy stwierdzenie "pośmiewisko na cały świat", kiedy sobie wyobrażam z jakim zainteresowaniem cały świat śledzi te wydarzenia. W codziennej gazecie, na szóstej stronie, działu świat, w artykule nie większym niż paczka fajek.
+Quote Post
m44

Ostrzeżenie: (0%)
-----

No i w ogóle wszyscy nagle jacyś tacy oczytani i obyci, że wiedzą co tam o nas sądzą i piszą. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Chociaż z drugiej strony, jak się popatrzy na tych młokosów po przeciwnej stronie, to może rzeczywiście jest się czego wstydzić - myślę, że bardziej niż grupki babinek.
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
2 Użytkowników czyta ten temat (2 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

RSS Aktualny czas: 22.12.2025 - 20:07