![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 18.09.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dzień Dobry:)
Poszukuję skryptu do gry Ladnok, który klikałby w Captche (smoka), czy ktoś mógłby coś takiego zrobić, czy może ktoś wie gdzie coś takiego mogę znaleźć(IMG:style_emoticons/default/questionmark.gif) Przeszukałem już chyba wszystko i nic nie znalazłem a pojęcia za bardzo nie mam jak samemu napisać taki skrypt. Jeżeli ktos mógłby mi pomóc to byłbym zobowiązany (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Tak wyglada ta Captcha: http://img812.imageshack.us/img812/2116/smoczek.jpg Pozdrawiam. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 575 Pomógł: 299 Dołączył: 26.03.2009 Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
§3 Niedozwolone działania
Zabronione programy Cytat Dotyczy to w szczególności tzw. botów, a także innych narzędzi, które symulują, zastępują lub uzupełniają interfejs strony. Ponadto zabrania się używania skryptów oraz całkowicie lub częściowo zautomatyzowanych programów, które dają użytkownikowi przewagę nad innymi graczami.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 18.09.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wicepsik, szanuję Twoje zdanie, ale nie szukałem zapisów regulaminu gry, ten regulamin jest mi doskonale znany wystarczy zajrzeć na forum gry. Widze, że jestes "prawym obywatelem" i jeżdżąc samochodem (zakładam że takowy posiadasz) nigdy nie przekraczasz dopuszczalnej prędkości, nigdy nie rozmawiasz przez tel. komórkowy, w pracy również wykonujesz tylko czynności związane z pracą... jeżeli tak jest to gratuluję (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) W takim razie to pytanie nie było do Ciebie.
Skryptu będę używał na własną odpowiedzialność. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 4 465 Pomógł: 137 Dołączył: 26.03.2004 Skąd: Gorzów Wlkp. ![]() |
@ghazi5 - Szanuję Twoje zdanie i rozumiem, że będziesz używał na swoją odpowiedzialność. Moją i ludzi z forum wolą i prawem jest niepomaganie w tego rodzaju czynnościach, Więcej - prośby o tego rodzaju są na tym forum niepożądane.
Zamykam, później usunę. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 24.08.2025 - 19:01 |