![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 15.09.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam wszystkich!
Na wstępie zaznaczę, że jestem nowy zarówno na forum jak i w kwestiach informatycznych ![]() ![]() Tworzę user.js pod greasemonkey do strony, która posiada dwie ramki: Kod <html> <head> <script> window.setInterval("reload()", 90000); function reload() { frames[1].location = submain.php } </script> </head> <frameset> <frame id = 'main'> <frame id = 'submain'> </frameset> </html> I jedna z tych ramek, jak widać, na okrągło się przeładowywuje. Moje pytanie brzmi: W jaki sposób wykryć 'przeładowanie' się takiej ramki? Wiem, że coś dzwoni z tytułowym addEventListener, ale w którym kościele, to dociec nie mogę. Próbowałem wszelkie kombinacje load, DOMContentLoaded, pageshow i wciąż nie szło... Dlatego też tutaj piszę :] lub W jaki sposób 'wyłączyć z zewnątrz' funkcję reload()? Liczę i z góry wielkie dzięki za każdą waszą odpowiedź! Pozdrawiam, 4gr Ten post edytował 4ggr35510n 18.09.2010, 01:01:05 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 106 Pomógł: 18 Dołączył: 11.12.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
W funkcji reload dodaj kod ,który cię o tym poinformuje np:
Kod alert('teraz'); A żeby wyłączyć czasowe wywoływanie dajesz kod windows.clearInterval(); Poczytaj też Kurs Js najlepszy jaki znalazłem w internecie(po polsku) Ten post edytował wszerad 20.09.2010, 17:22:52 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 05:44 |