![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 12 Pomógł: 0 Dołączył: 21.08.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Mam formularz z polem select, w którym wyświetlają się wszyscy użytkownicy, w jaki sposób dodać do pola wyboru "wszyscy" tak aby zapytanie do bazy wyglądało tak : "SELECT * FROM ceny" Wiem, że można byłoby zrobić to poprzez IF, który sprawdzałby czy użytkownik to "wszyscy" i wówczas zapytanie byłoby "SELECT * FROM ceny". Jednak moze jest jakiś sposób tak aby po prostu po wyborzez "wszyscy" serwer wiedział, że ma wyświetlić wszystkich użytkowników. Mój kod:
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 23 Pomógł: 2 Dołączył: 17.09.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Innej opcji nie ma. "Serwer" sam z siebie nie będzie widział co autor miał na myśli ![]() Pozdr. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 250 Pomógł: 55 Dołączył: 27.08.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
PHP, Laravel, Docker, Docker Compose, Laradock, Redis, JS, React, Vue, CSS, SCSS, Gulp, GIT ... itd.. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 12 Pomógł: 0 Dołączył: 21.08.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ok, dzięki krispak i goran za odpowedzi
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 06:28 |