|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 32 Pomógł: 0 Dołączył: 27.05.2008 Skąd: Białystok Ostrzeżenie: (0%)
|
Witam.
Próbuje stworzyć licznik odliczający czas do pewnego wydarzenia opierający się na takim zegarku. Wzorowałem się na tym skrypcie:
W body: Próbując go połączyć z innym licznikiem (wejść na strone który miał już, że tak powiem wsparcie graficzne):
Jednak z połączenia Javy i PHP nie wyszło nic dobrego stąd muszę prosić was o pomoc. Dodatkowo macie może jakąś rade lub możliwość do rozwiązania mojego problemu z ty ,,opadaniem'' tych cyfr próbowałem to zrobić jakoś w gif ale dalej zabrakło pomysłu. Możę najlepiej odwzoruje efekt ten filmik na youtube: http://www.youtube.com/watch?v=Kg2YQn66wMg cała ,,akcja'' zaczyna się od 27 do 33 sek. |
|
|
|
![]() |
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 470 Pomógł: 75 Dołączył: 21.09.2005 Skąd: że znowu Ostrzeżenie: (0%)
|
Cytat ednak z połączenia Javy i PHP nie wyszło nic dobrego stąd muszę prosić was o pomoc. Dodatkowo macie może jakąś rade lub możliwość do rozwiązania mojego problemu z ty ,,opadaniem'' tych cyfr próbowałem to zrobić jakoś w gif ale dalej zabrakło pomysłu. nie java tylko javascript to są dwie różne rzeczy - przy pomocy apletu javy dało by się to zrobić bez większych problemów. pomysł z gifem może i zły nie jest ale miałbys kłopoty z sybchronizacją prawdopodobnie więc odradzam. jeśli zalezy Ci na prostym rozwiązaniu to polecam skorzystać z canvas lub flasha |
|
|
|
![]() ![]() |
|
Aktualny czas: 24.12.2025 - 00:52 |