![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 83 Pomógł: 0 Dołączył: 5.05.2008 Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
witam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Chcę zrobić zmianę koloru tekstu ale nie wiem jak... chodzi mi o coś takiego: (IMG:http://img535.imageshack.us/img535/8123/zmianakolorutekstu.jpg) Ten post edytował damianm2007 10.09.2010, 12:14:57 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 6 072 Pomógł: 861 Dołączył: 10.12.2003 Skąd: Dąbrowa Górnicza ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 80 Pomógł: 17 Dołączył: 4.09.2010 Skąd: far far away Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A coś więcej, jaka zmiana, gdzie to ma być umieszczone ?
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 83 Pomógł: 0 Dołączył: 5.05.2008 Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
phpion - chyba mnie nie zrozumiałeś (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
jest sobie formularz prawda ? i mamy pole do wpisania tekstu np imię no i obok tego pola chce mieć liste rozwijalną select z kolorami i taki kolor jaki ustawie ma sie ustawic kolor tekstu w polu imie no i po wyslaniu formularza do bazy moze sie wpisywac do niej kod html bo zczytanie jest poprzez plik . php i id danego dodanego formularza |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 186 Pomógł: 13 Dołączył: 7.08.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To proponuję walnąć:
Kod onclick="document.getElementById('id_diva_z_tekstem').style.color = '#ffffff';"
|
|
|
![]()
|
|
To proponuję walnąć: Kod onclick="document.getElementById('id_diva_z_tekstem').style.color = '#ffffff';" mam tak pole w php wsypane i nie wiem jak to wklepac co dales do tego... |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 186 Pomógł: 13 Dołączył: 7.08.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
i teraz do każdej opcji z listy dajesz po "<option" : Kod onclick="document.getElementById('imiewysylajacego').style.color = 'kolor_tekstu';" Jasne już? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ten post edytował Dapi 10.09.2010, 13:23:53 |
|
|
![]()
|
|
i teraz do każdej opcji z listy dajesz po "<option" : Kod onclick="document.getElementById('imiewysylajacego').style.color = 'kolor_tekstu';" Jasne już? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) oki udało się (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) dzięki piękne (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) a aby to teraz było przekazywane dalej to jako zmienną do _GET należy opisac select tak jest (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 4.10.2025 - 18:14 |