![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 110 Pomógł: 0 Dołączył: 5.05.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
czy znalazl by sie ktos kto by mogl zamienic ponizszy .swf na kilka klatek .png z przezroczystoscia? Nie mam flasha niestety i nie planuje kupowac w najblizszym czasie ![]() To jest kilka klatek na przezroczystym tle. http://uglukha.webpark.pl/barb.swf (800 kb) - prawy klik i zapisz jako... Albo prosze o informacje, jak mozna to zrobic. Z gory dzieki, pozdrawiam! -------------------- Death and Decay >.<
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 812 Pomógł: 117 Dołączył: 2.12.2008 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 110 Pomógł: 0 Dołączył: 5.05.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
probowalem czyms takim, ale tworzy mi nastepnego .swf
i jak zaladowalem tego nowo utworzonego, to z niego tez wyszedl swf ;/ -------------------- Death and Decay >.<
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 8 989 Pomógł: 1550 Dołączył: 8.08.2008 Skąd: Słupsk/Gdańsk ![]() |
To raczej jest film, więc musisz wyciągnąć taki film.
Najprostsza metoda to spróbować załączyć ten swf w innym swf-ie i za pomocą snapshota robić screeny poszczególnych klatek. Niestety nie jestem w stanie zrobić tego teraz. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Zrobilem to naookolo heh, podlozylem tlo w html, i robilem print screeny ;( nie jest super, ale jakos wyszlo
-------------------- Death and Decay >.<
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 812 Pomógł: 117 Dołączył: 2.12.2008 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
probowalem czyms takim, ale tworzy mi nastepnego .swf i jak zaladowalem tego nowo utworzonego, to z niego tez wyszedl swf ;/ http://w351.wrzuta.pl/film/6n9ipycUBD6/streamvideo1 -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 05:42 |