![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 623 Pomógł: 11 Dołączył: 1.01.2009 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
jako że poczułem niedawno bardzo negatywną irytację związaną z nie wykonywaniem się skryptu, gdzie powodem był nieskasowany nawias postanowiłem się Was zapytać jak Wy radzicie sobie gdy nie działa Wam skrypt, a klawiatura piszczy już od kolejnych uderzeń ![]() Pozdrawiam ![]() -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Nieautoryzowani Postów: 2 249 Pomógł: 305 Dołączył: 2.10.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Firebug?
![]() -------------------- Google knows the answer...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 623 Pomógł: 11 Dołączył: 1.01.2009 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A może coś innego, bo ja firebugów, dragonflayów itp. używam wyłącznie do sprawdzania jak działa html+css?
Nie wiem czemu ale tego typu dodatki do przeglądarek jakoś są dla mnie zbyt skomplikowane ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 697 Pomógł: 47 Dołączył: 19.12.2003 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
W moim przypadku jeśli kolorowanie składni mi się nie zgadza to widzę to wizualnie. Jeśli skrypt nie działa to sprawdzam konsolę JS w Chromium. Zazwyczaj widać gdzie jest błąd.
-------------------- Warsztat: Kubuntu, PhpStorm, Opera
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 782 Pomógł: 153 Dołączył: 21.07.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tak, Developer Tools z Chromium to potężna zabawka, ostatnio chyba nawet przegoniła FireBuga jeśli chodzi o ilość funkcji - umożliwia ci bezpośrednie nanoszenie poprawek w CSSie i HTMLu, debugowanie skryptów JSa, badanie czasu wykonania poszczególnych operacji, opcja audytu zasugeruje ci nawet co powinieneś poprawić żeby polepszyć wydajność
![]() -------------------- Już mi się ani wiedzieć, ani tym bardziej myśleć nie chce.
[Think different]! |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 283 Pomógł: 34 Dołączył: 21.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Firebuga mam, ale dla js korzystam z ulepszonej wersji konsoli. Firebug mi się wydaje ociężały.
-------------------- Free Web Tools - narzędzia dla programistów, webdeveloperów i specjalistów seo...
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 04:48 |