![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 17.08.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Potrzebuję kodu który zezwoli tylko zalogowanemu użytkownikowi na ściągnięcie pliku z mojego serwera. Ps. Jeśli temat w złej kategorii proszę o przeniesienie. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 486 Pomógł: 101 Dołączył: 27.06.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
eeeem.. najlepszym rozwiązaniem będą sesje. jest banalne, jeden warunek. po zalogowaniu startujesz sesje 'zalogowany'
zmienna sesyjna podana wyżej przybierze wartość nicku wpisanego w poście (jeśli logowanie przebiegnie ok) w pliku z downloadem
jeśli chcesz całkiem gotowca, to musisz wkleić swój kod logowania i takie tam, bo niby jak mam zintegrować mój kod z Twoim, nie znając go? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 17.08.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Szczerze mówiąc to nie mam żadnego skryptu, bo na php się nie znam.
Znam się na html'u. A potrzebuję zrobić coś takiego że będzie jedno jedyne konto na stronie serwera i jak ktoś się na nie zaloguje to może pobrać pliki które są na tej stronie.. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 18:43 |