![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 697 Pomógł: 47 Dołączył: 19.12.2003 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zauważyliście, że ostatnio pola z wynikami meczu, numerem rundy bokserskiej etc. są dużo mniejsze? Z trudem potrafię wynik przeczytać. Czy mi się wzrok psuje czy ktoś chce żebym kupił 40' telewizor? Nie macie podobnych odczuć?
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
A co to jest w ogóle TV? Masz na myśli maszynkę do prania mózgów i siania subiektywnej propagandy?
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 2 921 Pomógł: 269 Dołączył: 11.08.2005 Skąd: 127.0.0.1 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 592 Pomógł: 445 Dołączył: 12.03.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
TV to taki duży monitor, na którym się ogląda filmy z komputera.
Zauważyliście, że ostatnio pola z wynikami meczu, numerem rundy bokserskiej etc. są dużo mniejsze? Z trudem potrafię wynik przeczytać. Czy mi się wzrok psuje czy ktoś chce żebym kupił 40' telewizor? Nie macie podobnych odczuć? Może przesadziłeś z rozdzielczością... TV to jest takie urządzenie, w którym co jakiś czas bezczelnie przerywają blok reklam jakimś durnym filmem. Na szczęście nie całymi filmami, tylko krótkimi fragmentami (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 6 072 Pomógł: 861 Dołączył: 10.12.2003 Skąd: Dąbrowa Górnicza ![]() |
Śmieszą mnie wypowiedzi typu:
A co to jest w ogóle TV? Masz na myśli maszynkę do prania mózgów i siania subiektywnej propagandy? Kto Ci każe oglądać? Masz swój mózg, filtruj samodzielnie informacje, oglądaj tylko to, co chcesz. Ja osobiście korzystam z TV głównie do obejrzenia jakiegoś filmu, czasem teleturnieju (aktualnie powtarzają "Grę w ciemno" (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) ). A co do pytania odnośnie manipulacji: lekko naciągana teoria (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 697 Pomógł: 47 Dołączył: 19.12.2003 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Sam też tv nie oglądam poza anglojęzycznymi kanałami aby podszkolić język. Wczoraj jednak oglądałem z ojcem walkę Adamka i nie mogliśmy odczytać numeru rundy (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg) .
Naciągana czy nie wszystko jest mniejsze(porównajcie wielkość piłkarzy w tym samych rodzajach ujęć) http://www.youtube.com/watch?v=m1ZyqujXyO4 - 2000 rok http://www.youtube.com/watch?v=HqQF9A-6MCA - 2010 rok Ten post edytował SHiP 10.08.2010, 14:07:31 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Cytat TV to taki duży monitor, na którym się ogląda filmy z komputera. +1. Cytat Kto Ci każe oglądać? Masz swój mózg, filtruj samodzielnie informacje, oglądaj tylko to, co chcesz. Ja osobiście korzystam z TV głównie do obejrzenia jakiegoś filmu, czasem teleturnieju (aktualnie powtarzają "Grę w ciemno" ). Ech, widać że pora podpisywać niektóre swoje wypowiedzi [ironia](.+)[/ironia]. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Ja w TV tylko Discovery oglądam, zwykle nic więcej nie jest warte uwagi. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 6 072 Pomógł: 861 Dołączył: 10.12.2003 Skąd: Dąbrowa Górnicza ![]() |
@erix:
Tak, swoją wypowiedź powinieneś otoczyć tagami [ironia] bo ciężka było w niej wyczuć ironię. Odebrałem to raczej jako głos osoby, która nie posiada telewizora z racji przekonania, iż jest to zło. |
|
|
![]()
|
|
IMHO pierwsze zdanie mojego posta było już wystarczającym wskaźnikiem, ale ok, zapamiętam na przyszłość. (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg)
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 898 Pomógł: 48 Dołączył: 2.11.2005 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zauważyliście, że ostatnio pola z wynikami meczu, numerem rundy bokserskiej etc. są dużo mniejsze? Z trudem potrafię wynik przeczytać. Czy mi się wzrok psuje czy ktoś chce żebym kupił 40' telewizor? Nie macie podobnych odczuć? Śmiej się, ale ja już miałem do okulisty się wybrać. Tak sobie kurde siedzę mecz oglądam, chce pozostały czas sprawdzić - i co ? Wstawałem i podchodziłem do TV. Tak sobie pomyślałem, że kiedyś bez problemu widziałem te cyferki, a teraz mam problem. Ostatnio jednak się przeprowadzałem i kupiłem sobie 46" telewizor - akurat teściowie wpadli na finał mistrzostw - tak oglądają i mówią - no teraz to przynajmniej widać jaki wynik jest... I wtedy sobie uświadomiłem, że to nie z moimi oczami jest problem ;-) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 5.10.2025 - 07:52 |