![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 51 Pomógł: 0 Dołączył: 13.01.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
kupiłem ostatnio ciekawą domenę be-yourself.pl ale teraz nie wiem zbytnio jaka mogła by być tematyka www. Jak sama nazwa mówi być sobą czyli może opinie sugestie ludzi jak się nie zmieniać pod wpływem innych etc. Wszystkie pomysły będą mile widziane (oprócz stron xxx ;-) Pozdrawiam (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg)
Powód edycji: [Spawnm]: title
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 4 069 Pomógł: 497 Dołączył: 11.05.2007 Skąd: Warszawa ![]() |
Proszę nadać sensowny tytuł.
Co do tematu to tylko kolejna społecznościówka przychodzi mi na myśl... |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 51 Pomógł: 0 Dołączył: 13.01.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jest coś takiego http://bycsoba.pl/ ale tam praktycznie nic nie ma.
Kod to jest dno, a zasada działania tej www nie ma większego sensu. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 71 Pomógł: 12 Dołączył: 9.01.2008 Skąd: Olkusz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Może jakiś blog (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg) nazwa domeny fajna (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) a mi sie ona kojarzy z sklepem z bielizną damską (IMG:style_emoticons/default/wstydnis.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
A mi bardziej z czymś z pogranicza NLP i samorozwoju.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 4 069 Pomógł: 497 Dołączył: 11.05.2007 Skąd: Warszawa ![]() |
Może polski odpowiednik tego zrób: be-yourself.com (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 697 Pomógł: 47 Dołączył: 19.12.2003 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mój znajomy prowadzi blog o samorozwoju i ma podobną domenę - http://www.badzlepszy.pl/
Moim zdaniem możesz zrobić forum dla gejów na których jedni by namawiali innych do ujawnienia się hahaha =). A tak serio, imho domena średnia. Możesz zrobić portal gdzie ludzie będą wpisywać o czym zawsze marzyli i jak chcą te marzenia zrealizować. Coś w stylu: "Dzisiaj rzucam wszystko. Zrobię to co zawsze chciałem." |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 18.09.2025 - 04:55 |