![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 47 Pomógł: 1 Dołączył: 23.07.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
mam problem. nie mam pojecia jak to zakodowac. ![]() Jak byście to zrobili? Ciezko bedzie sprawic zeby tekst "nastepny, poprzedni, obejrzyj" byl ciagle w tym samym miejscu i wgl. Prosze o jakies rady. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 655 Pomógł: 556 Dołączył: 17.03.2009 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, mam problem. nie mam pojecia jak to zakodowac. ![]() Jak byście to zrobili? Ciezko bedzie sprawic zeby tekst "nastepny, poprzedni, obejrzyj" byl ciagle w tym samym miejscu i wgl. Prosze o jakies rady. Możesz to zrobić na zasadzie dwóch divów jeden z tekstem drugi z przyciskami oba float: left ![]() -------------------- Zainteresowania: C#, PHP, JS, SQL, AJAX, XML, C dla AVR
Chętnie pomogę, lecz zanim napiszesz: Wujek Google , Manual PHP |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 47 Pomógł: 1 Dołączył: 23.07.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nadal nie rozumiem ![]() W jednym div'ie byłoby obrazek, opis i nazwa filmu. A w drugim "nastepny i poprzedni"? Tylko skoro tak to jak to porządnie pociąć? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 655 Pomógł: 556 Dołączył: 17.03.2009 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- Zainteresowania: C#, PHP, JS, SQL, AJAX, XML, C dla AVR
Chętnie pomogę, lecz zanim napiszesz: Wujek Google , Manual PHP |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 782 Pomógł: 153 Dołączył: 21.07.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A w CSSie
-------------------- Już mi się ani wiedzieć, ani tym bardziej myśleć nie chce.
[Think different]! |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 309 Pomógł: 20 Dołączył: 13.02.2010 Skąd: Kęty Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A ja bym radził przeczytać CSS to wcale nie jest trudne.
-------------------- Fotografia, projektowanie stron WWW | web-coding.pl - HTML 5 i CSS 3 - już w krótce ;)
|
|
|
![]()
|
|
Nie zrozumieliśmy się.
Ale już sobie poradziłem. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 09:41 |