|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 36 Pomógł: 0 Dołączył: 4.12.2009 Ostrzeżenie: (0%)
|
Witam.
Męczę się i głowię i nie mogę pojąć jak sprawdzić czy takie oto "coś" wykonało się poprawnie:
Próbowałem np.
Ale to nie za bardzo działa. Czy ktoś mi może poradzić jak to zrobić. Pozdrawiam. |
|
|
|
![]() |
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 14 Pomógł: 1 Dołączył: 4.06.2010 Ostrzeżenie: (0%)
|
|
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 36 Pomógł: 0 Dołączył: 4.12.2009 Ostrzeżenie: (0%)
|
Niestety wystąpił kolejny problem. A mianowicie.
Cały czas wyskakuje "nie ok" a do bazy danych wszystko co ma się dodać dodaje się jak najbardziej poprawnie. (IMG:style_emoticons/default/blinksmiley.gif) Ten post edytował konradinho 28.07.2010, 13:39:43 |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 2 Dołączył: 28.07.2010 Ostrzeżenie: (0%)
|
a jakie wartosci zwraca:
$plik->places($_FILES['plik']['tmp_name'][0], $_FILES['plik']['name'][0], $id_usera, $nazwa, $kategoria, $kraj, $miasto, $ocena, $opinia, $plusy, $minusy, $wsp1, $wsp2, $zoom, $_FILES['plik']['size'][0]); jeśli true i false to sprawdzaj od razu if($plik->places($_FILES['plik']['tmp_name'][0], $_FILES['plik']['name'][0], $id_us ... bez srednika ) echo 'je'; else echo 'buu'; |
|
|
|
|
|
|
|
Tak i tak nie działa. Już nie wiem o co chodzi. Cały czas wyświetla komunikat o błędzie a dane są poprawnie dodawane do bazy...
Większa część kodu:
Ogólnie to skończyły mi się pomysły. Może ktoś ma jakiś? @edit OK. Chyba znalazłem błąd. Prozaiczny bo prozaiczny ale jest. Nie można chyba wykonywać tych dwóch rzeczy x2 (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ja to robiłem przed if'em i w if'ie (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg) Teraz już rozumiem co miał na myśli andrzejk. Ten post edytował konradinho 28.07.2010, 19:08:55 |
|
|
|
![]() ![]() |
|
Aktualny czas: 23.12.2025 - 23:55 |