![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 652 Pomógł: 47 Dołączył: 6.02.2010 Skąd: Radom Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
hey.
Moze odrazu na poczatek zarzuce przyklad:
Czyli najwazniejsze jest tutaj:
Jeszcze mam plik contact.php. I teraz jak wywolac jesli to tak mozna nazwac , aby skrypt byl odrazu na stronie , a nie po kliknieciu w button? Tutaj pokaze przyklad I teraz chce zeby odrazu po wejsciu na ta podstrone pokazywal sie formularz a nie po klikniecu. Mam nadzieje , ze wytlumaczylem szczegółowo. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 782 Pomógł: 153 Dołączył: 21.07.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- Już mi się ani wiedzieć, ani tym bardziej myśleć nie chce.
[Think different]! |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 652 Pomógł: 47 Dołączył: 6.02.2010 Skąd: Radom Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
czyli tam mam wkleic kod czy zle zrozumialem?a jak wkleic to , ktory jquery raczej nie,contact.js tez wklejałem ale to nic nie dało , jeszcze mam contact.php odpowiadajacy za wyslanie. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 298 Pomógł: 447 Dołączył: 16.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tam wklejasz tą funkcje od pokazania formularza. Swoją drogą robisz to na opak, chcesz pokazać pierw stronę, żeby za chwilę pokazać formularz.
-------------------- Nie udzielam pomocy poprzez PW i nie mam GG.
Niektóre języki programowania, na przykład C# są znane z niezwykłej przenośności (kompatybilność ze wszystkimi wersjami Visty jest wiele warta). |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 782 Pomógł: 153 Dołączył: 21.07.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Podziel kod na funkcje np:
[Think different]! |
|
|
![]()
|
|
probowalem cos podobnie poprostu wewnatrz wywolujac funkcje np. formularz(); , ale to nic nie dalo , a funkcje stworzylem w contact.php , probowalem tez ten kod wkleic do pliku , bo raczej funkcji z innego wywolac nie moge?
|
|
|
![]()
|
|
Eee, co ty własciwie chcesz zrobić - tworzysz kod JSa poprzez PHP? Przecież jak masz funkcję formularz() która wywołuje formularz to po prostu wywołujesz ją zaraz po załadowaniu dokumentu (jak ci pokazałem). Ewentualnie po zbindowaniu click z twoim input daje $('twojinput).click(), co symuluje kliknięcie w ten element. O to ci chodzi?
[Think different]! |
|
|
![]()
|
|
poprostu chce , zeby po wejsciu byl formularz , a nie dopiero po klikaniu w button , i probuje sie z tym uporac , chociaz to nie jest latwe dla mnie, w contact.js znalazlem cos tam odpowiedzialne za to :
ale nic to nie wywoluje. |
|
|
![]()
|
|
Przeczytaj sobie jeszcze raz api do Jquery. Ten kod powyżej to bind do zdarzenia click, on się wykona jak klikniesz jeden z elementów input.contact lub a.contact. Zresztą na razie jest pusty. Click() bez argumentów jest wywołaniem zdarzenia.
[Think different]! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 07:55 |