|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 371 Pomógł: 18 Dołączył: 23.11.2008 Ostrzeżenie: (0%)
|
Witam. Piszę w takiej sprawie. Szukam po internecie darmowych szablonów stron ale nie pociętych i zakodowanych, po prostu zwykłego wyglądu strony, który można sobie swobodnie pociąć i zakodować. Chodzi mi o to, że chcę sobie popróbować moje umiejętności z zakresu samego xHTML i CSS a nie mam wiele gdzie sprawdzać bo sam sobie layoutu nie zrobię (marny ze mnie grafik), nie mam nikogo kto by zrobił za darmo, a w internecie u wuja google'a pod hasłami "darmowe szablony","free website templates" etc znalazłem tylko już pocięte i zakodowane. Z góry dziękuję za linki do stron z takimi szablonami.
|
|
|
|
![]() |
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 52 Pomógł: 12 Dołączył: 12.07.2007 Ostrzeżenie: (0%)
|
|
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 58 Pomógł: 8 Dołączył: 22.06.2009 Ostrzeżenie: (0%)
|
|
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 371 Pomógł: 18 Dołączył: 23.11.2008 Ostrzeżenie: (0%)
|
(IMG:style_emoticons/default/sciana.gif) no pewnie... ja tępa strzała nie pomyślałem o psd ^^ także dzięki i zostaje mi ściągnięcie szablonów, wersję trial PS i ćwiczyć (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg)
a tak btw to w jakim formacie zapisywać elementy strony www? Tak, aby zajmowały jak najmniej miejsca? Png chyba odpada? Jpg? Jeszcze raz dzięki |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 675 Pomógł: 286 Dołączył: 15.06.2009 Skąd: Wieliczka Ostrzeżenie: (0%)
|
wszystko zależy od rodzaju grafiki, w .jpg lecą raczej zdjęcia, .gif to małe elementy, w .png jeżeli potrzebujesz półprzezroczystość ew. więcej kolorów
|
|
|
|
![]() ![]() |
|
Aktualny czas: 25.12.2025 - 17:06 |