![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Pomógł: 0 Dołączył: 22.07.2010 Skąd: PL/NL Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, mam jedno pytanko mianowicie chodzi mi o stworzenie prostej mini galerii koniecznie przy użyciu tylko HTML.
Moje pytanko : Czy znacie jakieś ciekawe triki odnośnie otwierania zdjęcia w dużym rozmiarze? (oprócz target="_blank" ![]() Niestety JS odpada a tam widziałem wiele fajnych efektów, zastanawiam sie czy w HTML jest cokolwiek da się z tym zrobić? dziękuje, pozdrawiam Bogdan. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 57 Pomógł: 10 Dołączył: 14.10.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Czysty HTML nie da rady, ale jak dasz trochę CSS to ci wyjdzie takie coś: PRZYKŁAD
tu znajdziesz opis i pliczek |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Pomógł: 0 Dołączył: 22.07.2010 Skąd: PL/NL Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Czysty HTML nie da rady, ale jak dasz trochę CSS to ci wyjdzie takie coś: PRZYKŁAD tu znajdziesz opis i pliczek Bardzo fajne to co wysłałeś mi - dziekuję , wieczorkiem sprawdzę czy CSS przejdzie ![]() ![]() ![]() Ten post edytował bbobo 23.07.2010, 15:43:31 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 03:41 |