![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 178 Pomógł: 51 Dołączył: 7.01.2009 Skąd: Gdańsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
Dziś prezentuję wam do wglądu nową wersje strony, którą się opiekuje. Są to głównie (z poziomu użyszkodnikom) zmiany wizualne, które mają ujednolicić wizerunek firmy w sieci (podobny layout jest w szablonie sklepu który prezentowałem). Dokonałem także drobnych zmian technicznych. Proszę o ocenę! Pozdrawiam! -------------------- Sklep
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Nieautoryzowani Postów: 2 249 Pomógł: 305 Dołączył: 2.10.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Przecież całkowicie się rozjeżdża. Popraw
![]() -------------------- Google knows the answer...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 178 Pomógł: 51 Dołączył: 7.01.2009 Skąd: Gdańsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Całkowicie wszystko się rozjeżdza pod explorerami. Niestety tego problemu nie potrafię rozwiązać. Mam nawet temat na forum (link).
Pod FF przez chwilę się rozjeżdżało ponieważ kombinowałem coś by pod IE się nie rozjeżdżało ![]() -------------------- Sklep
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 675 Pomógł: 286 Dołączył: 15.06.2009 Skąd: Wieliczka Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
do tego wypadałoby użyć
poza tym mieszasz w klasach nazwy polskie i angielskie, dobrze byłoby trzymać się jednego języka no i za dużo masz tych style="", tego powinno się unikać i wrzucać do zewnętrznych arkuszy dużo elementów w kodzie jest zbędnych :/ od strony graficznej troszkę ta strona pusta, niczym specjalnie nie zadziwia ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 673 Pomógł: 106 Dołączył: 31.12.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
[-] pusto
[-] czcionki dla niedowidzących [-] te ramki - samo zło ![]() [+] ładne produkty -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Z tymi falbankami / ramkami wokół tekstu to myślałem nad ich zmianą, ale nie mam pomysłu.
Jeżeli chodzi o czcionkę, to nie mam tu zbyt wielkiego pola do popisu (odbiorca, eh). Kod pójdzie pod młotek i od nowa budowa - ale to będzie trudne bo strona opiera się na 4 plikach głównych które ładują odpowiednie pliki z treścią. Do dzisiaj do 22 postaram się trochę popoprawiać to co "zauważycie" Ten post edytował thomson89 15.07.2010, 19:24:16 -------------------- Sklep
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 283 Pomógł: 15 Dołączył: 22.03.2009 Skąd: Bytów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Prosta strona, ale kolorystyka mi się nie podoba.
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 150 Pomógł: 6 Dołączył: 3.03.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Strona dlugo sie wczytuje... pewnie przez ogrom grafiki. Może mniej tej grafiki?
|
|
|
![]()
|
|
Ale konkretnie, główna strona czy jakaś podstrona? Dziwne, bo u mnie wszystko jest w porządku.
-------------------- Sklep
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 355 Pomógł: 533 Dołączył: 15.01.2010 Skąd: Bydgoszcz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Klikalne jest logo i chyba aż do 500px w prawo od loga też. No chyba, że tak miało być.
Te reklamy w stopce jakoś robią z niej zbyt szeroki twór. Wszelkie kopowioanie, lub wykorzystywanie materiałów zamieszczonych na stronie, bez wyraźnej zgody autora - zabronione! Kontakt | Polityka prywatności | Regulamin kozystania z witryny Przed takim LUB nie stosujemy przecinka. Ten post edytował Damonsson 20.07.2010, 23:45:44 |
|
|
![]()
|
|
Stopka poprawiona.
-------------------- Sklep
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 152 Pomógł: 1 Dołączył: 17.09.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
firefox ubuntu - dalej się rozjeżdża, posprzątaj kod to sam zobaczysz gdzie robisz błędy
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 71 Pomógł: 12 Dołączył: 9.01.2008 Skąd: Olkusz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jak masz szukajkę i nic się do niej nie wpisze powinien jakiś komunikat wywalić, ze coś ble ble ble... np nic nie wpisałeś! albo sprawdzać w JS czy coś się wpisało w to pole.
I jak masz wyniki szukania, i nic nie znajdzie lub nic nie wpisze to po co ci te przyciski < wstecz i dalej > ? Te chmurki / obramowania trochę faktycznie nie trafione jak na firmę jubilerską ![]() ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 12:36 |