![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 30 Pomógł: 0 Dołączył: 17.03.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Mam mały problem z pewnym skryptem który wykorzystuje bibliotekę cURL. Kod:
po wykonaniu wyświetlenia wiersza nic inne parametry echo nie są wyświetlane: Sprawdzałem w kodzie strony i reszta wyświetleń znajduje się w: Wie ktoś jak zaradzić temu?? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 211 Pomógł: 4 Dołączył: 29.10.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Szczerze? Nie bardzo rozumiem o co Ci chodzi? W efekcie działania kodu w źródle mam taki tekst:
Kod ;google.neegg=1;google.y.first.push(function(){google.ac.i(document.f,document.f.q,'','','',{o:1,sw:1});google.History&&google.History.initialize('/')});if(google.j&&google.j.en&&google.j.xi){window.setTimeout(google.j.xi,0);google.fade=null;}</script></div><script>(function(){<br />tak A na stronie wyświetla mi się: Kod ;google.neegg=1;google.y.first.push(function(){google.ac.i(document.f,document.f.q,'','','',{o:1,sw:1});google.History&&google.History.initialize('/')});if(google.j&&google.j.en&&google.j.xi){window.setTimeout(google.j.xi,0);google.fade=null;} Sprecyzuj o co chodzi. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 14:07 |