![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 8.07.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam wszystkich.
Prowadzę taką stronkę (na tnb (.npx) jeśli to ma jakieś znaczenie). Tam jest między innymi forum. Czy da się zrobić coś (np. jakiś "guziczek") żeby wszystkie nieprzeczytane tematy otwierały się w nowych kartach albo coś w tym stylu? Bo HTML znammniej niż podstawy i to co znam nie wystarcza na coś takiego. A może to trzeba czymś innym niż HTML? Proszę o pomoc i z góry dzięki! |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 135 Pomógł: 158 Dołączył: 19.03.2009 Skąd: Toruń Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Gosia w samym html zrobisz tylko statystyczną to już trzeba umieć co najmniej PHP hmmm tnb ? to jest chyba hostingu forum .
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 8.07.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a to PHP to trudne jest?
![]() bo zależy mi żeby coś takiego zrobić do końca wakacji ![]() "To jest chyba hostingu forum" Czyli że co? ._o Ten post edytował GosiaR 8.07.2010, 21:32:18 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 389 Pomógł: 69 Dołączył: 26.04.2010 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a to PHP to trudne jest? ![]() bo zależy mi żeby coś takiego zrobić do końca wakacji ![]() To jak sie wezmiesz od zaraz to zdarzysz ![]() Zalezy jaka pojetna jestes ![]() Mialas kiedys stycznosc z programowaniem? obojetnie w jakim jezyku, bo jesli tak to bedzie jeszcze latwiej. Oczywiscie nie mowie tutaj o html czy css bo to nie programowanie ![]() -------------------- Nie chce "Pomógł", aktualna ilość (69) w pełni mnie satysfakcjonuje :)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 135 Pomógł: 158 Dołączył: 19.03.2009 Skąd: Toruń Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mialas kiedys stycznosc z programowaniem? obojetnie w jakim jezyku, bo jesli tak to bedzie jeszcze latwiej. Chyba u mnie tylko język polski ... Gosia jeśli to jest skrypt forum tzw udostępniany przez firmę u której hostujesz za friko forum i stronę www to wątpie że można ingerować w kod forum . |
|
|
![]()
|
|
Hmmm...
Czyli, że nie da się zrobić ![]() No trudno. Ale dzięki wielkie ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 389 Pomógł: 69 Dołączył: 26.04.2010 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Chyba u mnie tylko język polski ... ![]() Czy da się zrobić coś (np. jakiś "guziczek") Faktycznie glupie pytanie zadalem. Gosiu: Jesli prowadzisz swoja strone, to tak czy siak PHP Ci sie przyda, a skoro sa wakacje, to mozesz wieczorami sie pouczyc. Kup sobie ksiazke i czytaj ![]() PS. Mam nadzieje, ze nie poczulas sie urazona - takie glupie zarciki ![]() Ten post edytował kapuch 8.07.2010, 21:48:24 -------------------- Nie chce "Pomógł", aktualna ilość (69) w pełni mnie satysfakcjonuje :)
|
|
|
![]()
|
|
Oj tam, nie tylko polski ;p
Jeszcze 3 obce ;p Ale to już chyba jest troszkę poza tematem ;p |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 107 Pomógł: 1 Dołączył: 3.06.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
gosiu... to nie jest dobry pomysł ;] jeżeli forum się rozwinie, i dajmy na to będzie 10000 nowych tematów to uważam że firefox nie da sobie rady
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 08:05 |