![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 19 Pomógł: 0 Dołączył: 26.10.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
![]() Ściągnąłem skrypt (Pasuje ? ) logowanie do portalu i ono działa świetnie tylko brzydko wygląda ![]() ![]() ![]() ![]() Tutaj kod logowania :
Ten jest mój i co ![]() Może być porąbanie, ale początki PHP ![]() A tu obrazek ![]() ![]() A jak nie to powiedzcie mi jak mam zapisać obrazek, czy jak tam ![]() Ten post edytował arturo323 30.06.2010, 22:11:53 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 133 Pomógł: 6 Dołączył: 26.10.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
masz na myśli secure_image czy po prostu zmiana stylu wyglądu logowania?
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 19 Pomógł: 0 Dołączył: 26.10.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
zmiana stylu ;d Tak żeby na takim obrazku się logowało ;p bo na zwykłym mam tylko Nick Hasło i kolumy do wpisania + kod ;p
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 82 Pomógł: 1 Dołączył: 20.01.2005 Skąd: Szczecin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
prawdopodobnie chciałby aby logowanie właśnie tak wygłądało jak na załączonym obrazku - z tym że moim zdaniem powinieneś sobie poradzić z taką błachą rzeczą skoro
Cytat Stworzyłem sobie logowanie do portalu i ono działa świetnie tylko brzydko wygląda
|
|
|
![]()
|
|
No tak
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Nieautoryzowani Postów: 2 249 Pomógł: 305 Dołączył: 2.10.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Taaa, Ty napisałeś. Obrazek? A co to ma wspólnego z PHP? Tyle co nic, a nawet mniej. Zajrzyj na jakiś kurs CSS i HTML skoro Ty "napisałeś"...
PS: "Osoby używające więcej niż 3 wykrzykników lub pytajników to osoby z zaburzeniami własnej osobowości" - Terry Pratchett Ten post edytował pedro84 30.06.2010, 21:59:50 -------------------- Google knows the answer...
|
|
|
![]()
|
|
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Nieautoryzowani Postów: 2 249 Pomógł: 305 Dołączył: 2.10.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
![]() ![]() A może chociaż przeczytasz tego posta co napisałem wcześniej? Przecież nawet w tym formularzu, jest jakaś ikona... Widzę, że subtelny cytat nie dotarł do Twego rozumu... Człowieku, jak napiszesz posta bez 10 emotów ludzie go zrozumieją, uwierz. Poza tym, pomiędzy przerobiłem, a napisałem jest taka malutka, subtelna różnica, coś jak słoń... A co przerobiłeś? Bo po Twoich wypowiedziach widzę, że chyba tylko wkleiłeś... Ten post edytował pedro84 30.06.2010, 22:15:31 -------------------- Google knows the answer...
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 133 Pomógł: 6 Dołączył: 26.10.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zapraszam na drobną szkołę CSS http://webmade.org/kursy-online/kurs-css.php
Z tego co widzę powinieneś sobie poradzić z tym nawet jako początkujący dosyć szybko oraz osobiście polecam używać DIV-ów zamiast tabelek itd..większa swoboda ![]() |
|
|
![]()
|
|
Obrazek został ze skryptu bo jest tam ikonka logowanie, próbowałem zrobić tak w połowie graficznie. Jeżeli masz zamiar tylko krytykować to proszę nie wypowiadaj się w tym temacie
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 678 Pomógł: 124 Dołączył: 26.09.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Panowie, ogarnijcie się. Przegadujecie się nawzajem jak na debacie politycznej
![]() arturo323 skoro prowadzisz/tworzysz portal to przydała by ci się chociaż podstawowa wiedza na temat HTML/CSS, no ale mniejsza z tym, nie będę cię odsyłał do żadnych kursów. Powinieneś jednak chociaż zaglądnąć tutaj, znajdziesz tam porady na temat tego, jak sprawić aby formularz wyglądał tak, jak byśmy chcieli. No i wątpię czy ci ktoś da gotowca, od tego jest inny dział, musisz chociaż pokazać jak próbujesz ![]() -------------------- Napisane z palca! <- to tak dla lansu ;)
FancyStudio.pl - Tworzenie Stron WWW w Oparciu o XHTML, CSS, JS, PHP i MySQL. Mój blog :: Portfolio Fotograficzne Igora Biedrawy |
|
|
![]()
|
|
Wreszcie ktoś normalny i konkretny ;d Oki pokombinuje coś sam
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.06.2025 - 09:12 |