![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 30.06.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Posiadam strone http://www.salonbm.cal24.pl strona zrobiona w © 2010 Agnes-CMS 2.0 po stworzeniu nowych kategorii pojawia sie w przeglądarce ścieżka http://www.salonbm.cal24.pl/cms-6-1.html czy ktoś wie gdzie zapisuje sie na serwerze plik cms-6-1.html w jakim folderze ? proszę o pomoc
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 748 Pomógł: 388 Dołączył: 21.08.2009 Skąd: Gdynia Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
skoro korzystasz z gotowego cms'a, to pewnie nie ma takiego pliku na serwerze, link jest stworzony przy pomocy mod rewrite, a zawartość podstrony trzymana w bazie danych
|
|
|
-lukasamd- |
![]()
|
Goście ![]() |
1. CZCIONKA!
2. On się nie zapisuje na serwerze - tekst jest w bazie danych, a adresy są przez mod_rewrite przepisane na przyjazne, tak naprawdę wszystko najprawdopodobniej idzie przez plik index.php Edit tehaha szybszy ![]() Ten post edytował lukasamd 30.06.2010, 14:14:08 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 30.06.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
dzięki za odpowiedź, chciałem zlokalizować te pliki bo w tworzeniu podstron robi mi bałagan przy np. wklejaniu z worda i nie mam dużych liter rodzai czcionek. w panelu cms przy tworzeniu jak skopiuje z worda wszystko wygląda ok ale przy podglądzie robi sie bałagan. Nie wiecie jak to ustabilizować ?
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 748 Pomógł: 388 Dołączył: 21.08.2009 Skąd: Gdynia Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
za pewno problem wynika z tego, że w dokumencie word tekst masz na całą szerokość dokumentu a na Twojej stronie przestrzeń na tekst jest dość wąska i się rozwala tekst, jedyna opcja to chyba ręcznie wszystko dopasować
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 069 Pomógł: 497 Dołączył: 11.05.2007 Skąd: Warszawa ![]() |
Proszę nadać sensowny tytuł oraz zmienić czcionkę na nie krzyczącą!
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 11:33 |