![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 23.06.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, po wielu latach z htmla przerzuciłem się na coś bardziej profesjonalnego- joomla. Jestem dopiero raczkujący ale powoli zaczynam łapać o co w tym chodzi. Żeby nie popelniac wiekszych błędow i nie siedzieć wielu godzin dłużęj nad jakimiś duperelami pytanie do społeczności i doświadczonych uzytkowników: Jakie dodatki doinstalować do joomla żeby móc stworzyc profesjonalny portal na miarę onetu?
Powód edycji: [erix]: przeniosłem
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Cytat Witam, po wielu latach z htmla przerzuciłem się na coś bardziej profesjonalnego- joomla Wybacz, ale jest to antonim. Cytat Jakie dodatki doinstalować do joomla żeby móc stworzyc profesjonalny portal na miarę onetu? Zła kolejność - najpierw należy wyrzucić Joomla, dopiero potem tworzyć profesjonalny portal. Niestety, struktura Joomla jest nieprzemyślana, trochę dziurawa i średnio raz na tydzień w jakimś dodatku (albo w rdzeniu) znajdywana jest dziura. Proponowałbym np. Drupala, ale Joomla omijać. -------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 450 Pomógł: 84 Dołączył: 27.11.2008 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat(Keyvee) Jakie dodatki doinstalować do joomla żeby móc stworzyc profesjonalny portal na miarę onetu? Chyba jakaś kpina ![]() pozdrawiam. Ten post edytował Quantum 25.06.2010, 13:53:37 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 07:43 |