![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 602 Pomógł: 0 Dołączył: -- Skąd: W - WA -> GRO Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Czy jest przewidywane przeniesienie forum na wydajniejsze lacze/serwer, bo w obecnej postaci dziala tragicznie :x
-------------------- Zanim zadasz pytanie, zawsze wczesniej zajrzyj do manuala ( pl.php.net/manual/pl/ ).
Szukasz skryptow - www.hotscripts.com |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 3 503 Pomógł: 28 Dołączył: 17.10.2002 Skąd: Wrocław ![]() |
ja tam nie narzekam... (polpak2mit lub sdi) - na obu chodzi dobrze..
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 602 Pomógł: 0 Dołączył: -- Skąd: W - WA -> GRO Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No wlasnie, 3/4 pakietow wedruje przez siec TelePSA, w ktorej to znikaja bez wiesci
![]() -------------------- Zanim zadasz pytanie, zawsze wczesniej zajrzyj do manuala ( pl.php.net/manual/pl/ ).
Szukasz skryptow - www.hotscripts.com |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 29 Pomógł: 0 Dołączył: 5.09.2002 Skąd: Gliwice/Radomsko/Szczepocice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Czy jest przewidywane przeniesienie forum na wydajniejsze lacze/serwer, bo w obecnej postaci dziala tragicznie :x
Popieram przedmówcę. :cry: |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 398 Pomógł: 0 Dołączył: -- Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Przeniesienie jest przewidywane. Konkrety wkrótce.
-------------------- cease this long, long rest / wake and risk a foul weakness to live / when it all comes down / watch the smoke and bury the past again / sit and think what will come / raise your fears and cast them all away
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 3 503 Pomógł: 28 Dołączył: 17.10.2002 Skąd: Wrocław ![]() |
Cytat wkrótce. Zdefiniuj proszę te pojęcie...
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 207 Pomógł: 0 Dołączył: 7.03.2002 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Najbliższe kilka dni.
-------------------- Tomasz Wasiluk
Polcode >> Szukamy programistów z pasją |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 456 Pomógł: 0 Dołączył: -- Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
to fajnie bo obecnie tragicznie chodzi
![]() -------------------- pozdrawiam
CASTOR |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 207 Pomógł: 0 Dołączył: 7.03.2002 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jak teraz zacząłem przeglądać i odpowiadać na wiadomości to też mnie
dosłownie szlag trafia. -------------------- Tomasz Wasiluk
|
|
![]()
|
|
To chyba ja mam małe wymagania... U mnie wciąż chodzi przyzwoicie.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Z tego co widzę to prędkości są bardzo różne. Czasem jest wolno,
czasem całkiem normalnie. Pewnie łącza operatora są przeciążone albo dane zapychają się na stykach jakiś sieci. -------------------- Tomasz Wasiluk
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 398 Pomógł: 0 Dołączył: -- Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Każdy dobija się do forum z innego miejsca. Przeskoków po drodze jest przynajmniej kilka - na każdym kolejnym serwerze może powstać opóźnienie. Jeszcze kwestia jak DNS-y sobie radzą. Byćmoże przeniesienie forum (10 Mbit po światłowodzie) zmieni nieco sytuację.
-------------------- cease this long, long rest / wake and risk a foul weakness to live / when it all comes down / watch the smoke and bury the past again / sit and think what will come / raise your fears and cast them all away
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 335 Pomógł: 6 Dołączył: 7.03.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jesli juz mowa o nowym serwerze to jestem ciekaw czy wkoncu bedzie cala strona ? Hyper przygotowal wersje testowa ale jak do tej pory ni widu ni slychu. Czy pracujecie nad tym czy moze pozostanie tylko samo forum ?
|
|
|
![]()
|
|
Powstanie strona główna, mająca (w założeniu) skoncentrować w jednym miejscu polską społecznośc php-owców. Strona będzie budowana od podstaw i z otwartym źródłem (czyli ochotnicy mile widziani). Po przeniesieniu forum opublikuję więcej informacji (założenia i plan działania). Na zachętę dodam, że w niedługim czasie ruszy też sensowny hosting w ramach domen php.pl oraz php.com.pl.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 211 Pomógł: 0 Dołączył: 7.06.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
1.Szybkie lacza
2.Strona php.pl ...moze kiedys dozyje takiej chwili... ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 1 512 Pomógł: 2 Dołączył: 22.04.2002 Skąd: Koszalin ![]() |
ja dozyje
![]() ![]() idac dalej z propozycja zachecam wszystkich oraz siebie samego do wziecia udzialu w tym ciekawym projekcie : ![]() kazdy z nas chce zostawic cos po sobie: ja zostawie np dzial news ![]() a Wy co chcecie po sobie zostawic na stronie php.pl ![]() -------------------- brak sygnaturki rowniez jest sygnaturką
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 25.07.2025 - 09:46 |