![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 64 Pomógł: 0 Dołączył: 18.07.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam mniej więcej taki kod Kontrolera:
to jest fragment mojego cms-a, mam wielopoziomowe menu, a funkcja create_tree służy rekurencujnej zmiany parametrów poszczególnych podstron, tyle tylko, że wywołanie obsługi bazy danych nie działa, wyskakuje taki błąd:
czy mógłby miktoś podpowiedzieć jak wywołać obsługę bazy danych w funkcji create_tree (IMG:style_emoticons/default/questionmark.gif) ? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 580 Pomógł: 85 Dołączył: 25.03.2010 Skąd: Skrzyszów :) Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Pisz zapytania w modelach, jestem pod wrażeniem, zadeklarowałeś funkcję w funkcji (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Ten post edytował zend 5.06.2010, 14:16:50 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 64 Pomógł: 0 Dołączył: 18.07.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dzięki wielkie działa (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
@zend też jestem pod wrażeniem, zwarzywszy, że jestem na 4 roku prawa, a programowaniem zajmuję sie hobbystycznie (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) P.S. jak już mam gotowa funkcję w kontrolerze to ją przenosze do medelu narazie mam tyle: http://www.mooo.modic.pl/ jak dokończę to się pochwale jak wygląda panel cms |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 580 Pomógł: 85 Dołączył: 25.03.2010 Skąd: Skrzyszów :) Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kożystaj z jakiegoś lepszego edytora z kolorowaniem składni, to nie będziesz miał takich bubli (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Kożystaj z jakiegoś lepszego edytora z kolorowaniem składni, to nie będziesz miał takich bubli (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) używam Notepad++ |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 26.09.2025 - 07:28 |