![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 4.06.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam! Postanowiłem napisać sobie skrypt który wyświetlał by mi jedną reklamę w określonych godzinach a w pozostałych drugi niestety napotkałem na problem gdyż kody reklam mam w JavaScript i wyskakuje mi parse error i nie mam pojęcia jak to ogarnąć bez ingerencji w kod reklam (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
A tutaj mam kod: (specjalnie narazie wpisane mam 2 takie same kody reklam) w skróconej wersji (na kodach banerów w html działa)
Kod z reklamami w Javascript (wywala parse error i nie wiem jak sobie z tym poradzić bez ingerowania w kod reklam)
Pewnie rozwiązanie jest banalne ale nie mam pomysłu i stąd temat w dziale przedszkole (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 580 Pomógł: 85 Dołączył: 25.03.2010 Skąd: Skrzyszów :) Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 319 Pomógł: 118 Dołączył: 26.11.2003 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
w takich wypadkach wygodniej jest korzystac w ten sposob (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg) bo inaczej można się pogubić w tych nawiasach |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 4.06.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Coś chyba dalej jest nie tak...
Nie tylko baner się wyświetla KLIK No i nie sprawdzałem jeszcze czy banery po tych zmianach by się zmieniały (znaczy czy wyświetlały się tak jak powinny o określonych godzinach) |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 580 Pomógł: 85 Dołączył: 25.03.2010 Skąd: Skrzyszów :) Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Już, nie usunąłem jednego echo Cytat Pewnie rozwiązanie jest banalne ale nie mam pomysłu i stąd temat w dziale przedszkole @my salsa - nie chciałem mu jeszcze bardziej utrudniać życia alternatywną konstrukcją (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ten post edytował zend 4.06.2010, 11:44:28 |
|
|
![]()
|
|
Wszystko już działa! Banery też wyświetlają się godzinowo tak jak powinny! Dzięki chłopaki (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 25.08.2025 - 07:37 |