![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 66 Pomógł: 0 Dołączył: 28.04.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, chcę aby dany skrypt na stronie był wykonywany co 1 minutę przez 12godzin. Po tych 12 godzinach chcę aby odczytał ten sam plik lecz na innej domenie i znów co 1min przez 12h etc.
Proszę o pomoc. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 8 989 Pomógł: 1550 Dołączył: 8.08.2008 Skąd: Słupsk/Gdańsk ![]() |
A poza "chcę" to z czym masz problem?
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 605 Pomógł: 96 Dołączył: 22.10.2004 Skąd: UK Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A poza "chcę" to z czym masz problem? Wyluzuj trochę, to już któryś Twój tego typu post, ja wiem że to może irytować, ale bez przesady. @edwarpan - nie wiem, czy cron takie cuda robi, wiem natomiast że mógłbyś skrypt matkę odpalać co minutę, a ten skrypt by odpalał pozostałe już wykrywając aktualną godzinę i odpowiednio przydzielając skrypt który ma się uruchomić. Kodu Ci nie dam sam musisz kombinować. Ewentualne szukaj tu regułki: http://en.wikipedia.org/wiki/Cron. Albo może inaczej do czego Ci to jest potrzebne, może da się inaczej problem rozwiązać? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 66 Pomógł: 0 Dołączył: 28.04.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zmiana planu. Mogę na każdym z serwerów odpalać crona. Czyli tak - co minutę przez 12h, i ma się włączać co 72h. Mam 6 serwerów czyli każdy co 72h-dobrze liczę?
Streszczenie: Cron co minutę przez 12h, 6 serwerów. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 18:27 |