![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 33 Pomógł: 0 Dołączył: 5.05.2010 Ostrzeżenie: (30%) ![]() ![]() |
Witam, mam problem dubluje mi wynik zapytania z pętli w dziwny sposób proszę o pomoc ! Tutaj jest link ( efekt )
http://e-desing.xaa.pl/index.php?step=shop fragment php
oraz tpl
Dodam że na tej samej zasadzie działają u mnie newsy i nie ma takiego problemu ![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 8 989 Pomógł: 1550 Dołączył: 8.08.2008 Skąd: Słupsk/Gdańsk ![]() |
A upewniłeś się najpierw czy w bazie nie masz zdublowane?
Jak nie to wyswietl zawartosc zmiennej tablica przed i po petli. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 33 Pomógł: 0 Dołączył: 5.05.2010 Ostrzeżenie: (30%) ![]() ![]() |
Nie dubluje mi wyniku z bazy danych zobacz w linku jak to wygląda ...
![]() |
|
|
![]()
|
|
Wyświetla tyle razy ile jest rekordów w bazie ! bo produktów dodanych jest tylko dwą ale problem polega na tym że kolumnę pierwszą z tytułami: Cena itp są wyświetlane jeszcze raz tyle a nie powinno tak być
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 8 989 Pomógł: 1550 Dołączył: 8.08.2008 Skąd: Słupsk/Gdańsk ![]() |
Przestań sie drzeć bo Cię zamknę do pokeballa.
Cytat Jak nie to wyswietl zawartosc zmiennej tablica przed i po petli.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
A co ma zmienna do tekstu ? skoro zmiennych nie KOPIUJE JEZUS MARIA wejdz na link który podałem zobaczysz że koduje zwykły tekst <td>Koder</td> itp a jak jest zmienna wyświetla PRAWIDŁOWO 2 RAZY
usuwałem i nic ![]() |
|
|
![]()
|
|
Ostrzegam mam master balla.
zrób Przed i ZA pętlą. A następnie ładnie wyświetl wynik PRZED foreach w smarty Tak to prawdopodobnie będzie w smarty albo spójrz na zawartość zmiennej w konsoli smarty. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Genialny pomysł GDYBY MI DUBLOWAŁO ZAWARTOŚĆ ZMIENNYCH ALE NIE NIE !
Ten post edytował gOdi_1991 20.05.2010, 22:46:41 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 655 Pomógł: 556 Dołączył: 17.03.2009 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Genialny pomysł GDYBY MI DUBLOWAŁO ZAWARTOŚĆ ZMIENNYCH ALE NIE KURWA NIE ! Z takim podejściem, słownictwem i infantylnym zachowaniem daleko nie zajdziesz. -------------------- Zainteresowania: C#, PHP, JS, SQL, AJAX, XML, C dla AVR
Chętnie pomogę, lecz zanim napiszesz: Wujek Google , Manual PHP |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 605 Pomógł: 96 Dołączył: 22.10.2004 Skąd: UK Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Genialny pomysł GDYBY MI DUBLOWAŁO ZAWARTOŚĆ ZMIENNYCH ALE NIE NIE ! Brawo! Dostajesz kolejne ostrzeżenie, jeszcze jeden tego typu nieprzemyślany post, a odpoczniesz sobie od forum na jakiś czas. -------------------- Najczęstsze błędy | Jak poprawnie zadać pytanie? | Serwer PHP - od czego zacząć?
SQL Injection | Hashowanie haseł | Jak działają sesje, przykłady ___ The world is yours ... |
|
|
![]()
|
|
Strife Iiiiidźźź
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 43 Pomógł: 2 Dołączył: 18.05.2010 Skąd: Norwich Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ewidetnie masz duplikat w bazie. Zmień zapytanie na "SELECT DISTINCT image_small, image_big, info, coder, graphic, kesh FROM products" to się przekonasz.
Ten post edytował qasz 21.05.2010, 01:28:37 |
|
|
![]()
|
|
dalej nie rozumiecie że w bazie nie ma żadnych powtórzeń narodzie ... BO TO CO KOPIUJE NIE POBIERA Z BAZY
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 43 Pomógł: 2 Dołączył: 18.05.2010 Skąd: Norwich Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A to
nie jest pobieranie z bazy ? |
|
|
![]()
|
|
a tak na marginesie sprawdziłem to co pisałeś i nic dalej to samo Jednak dodam newsa
![]() |
|
|
![]()
|
|
Ale co ci szkodzi wyświetlić zmienne tak jak Cię o to prosiłem? Spocisz się przy tym? Bo tak to ciągniemy bezsensowanie temat
- Zrób tak - NIE NIE ZROBIĘ ![]() Tak to możemy sobie "gadać" -------------------- |
|
|
![]()
|
|
a co to za rozwiązanie ? skoro będzie mi wyświetlać jeden rekord ?! a ma mi wyświetlać tyle ile jest w bazie heh nie mam siły
|
|
|
![]()
|
|
Nie wiem czy ci chomąto zakładają w domu czy taki rozwydrzony jesteś (że nie wspomnę o ignoranctwie) ale dzięki temu zobaczymy czy tablica ABY NA PEWNO JEST PRAWIDŁOWA!
Powtarzam, wyświetl zawartość zmiennej $tablica PRZED pętlą PO pętli i PRZED wyświetlaniem w szablonie. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
A ja powiem tak wywal ten pusty duplikat i będzie już wszystko dobrze.
|
|
|
![]()
|
|
Tablica jest dobra bo taka sama jest zastosowana w podobnym skrypcie
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 11:12 |