![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 19.05.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, chciałbym aby ktos się nade mną zlitował i napisał mi formularz e-mail w HTMLu który będę mógł wstawić na bloga wordpress. Zostawię tam oczywiście autora.
Pola jakie bym potrzebował: Imię i Nazwisko: E-mail: Temat: Treść: Z góry dziękuję!
Powód edycji: [nospor]:
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Nieautoryzowani Postów: 2 249 Pomógł: 305 Dołączył: 2.10.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Google.pl -> xhtml forms.... Żałosny temat i prośba.
-------------------- Google knows the answer...
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 19.05.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Żałosny to ty jesteś.
Wiem że prośba dziwna i napisana jezykiem nooba ale śpieszy mi sie do ,,pracy". |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 135 Pomógł: 158 Dołączył: 19.03.2009 Skąd: Toruń Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Żałosny to ty jesteś. Wiem że prośba dziwna i napisana jezykiem nooba ale śpieszy mi sie do ,,pracy". Nie lepiej ci będzie wtyczkę wrzucić z takim formularzem ? łap Link podgląd formularza Demo pedro84 nie każdy jest programistą miej szacunek dla innych początkujących , użytkowników tego forum . Ten post edytował krzysztof_kf 19.05.2010, 20:35:47 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Nieautoryzowani Postów: 2 249 Pomógł: 305 Dołączył: 2.10.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie lepiej ci będzie wtyczkę wrzucić z takim formularzem ? łap Link pedro84 nie każdy jest programistą miej szacunek dla innych początkujących , użytkowników tego forum . A czy on ma szacunek dla czyjejś wiedzy i czyjegoś czasu? Przyłazi i gotowca chce? Boże, Krzysiek, jak by nawet po polsku w Googlu wpisał, to by mu tysiące wyników wyskoczyło. Ludzie są coraz głupsi, coraz bardziej leniwi i jeśli my nic nie będziemy robić, to za jakiś czas na forum będą pytania "co to jest PHP?", "a czemu mi nie działa xxx?". Nie każdy jest programistą, ale każdy ma mózg i rozum i jego używać winien, a niektórym forum zastępuje Google czy Binga... Żałosny to ty jesteś. Wiem że prośba dziwna i napisana jezykiem nooba ale śpieszy mi sie do ,,pracy". Wiesz co? Do Twojego poziomu zniżać się nie będę i odpowiadał na takie teksty, wycieczki osobiste. Ty mnie nie jesteś w stanie obrazić, sorry ![]() Przepraszam za offtop. Ten post edytował pedro84 19.05.2010, 20:41:11 -------------------- Google knows the answer...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 069 Pomógł: 497 Dołączył: 11.05.2007 Skąd: Warszawa ![]() |
Kończycie offtop o żałosności, inaczej polecą warny.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Oj.... panowie, a wystarczyło złożyć raport że nie ten dział....
![]() Przenoszę na giełdę ofert. -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 09:12 |