![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 56 Pomógł: 0 Dołączył: 24.10.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
zgromadziłem pewną kwotę za SMS Premium w Dotpay wystawiłem rachunek, tylko wpisując NIP pomyliłem się, wypłata jeszcze nie doszła opamiętałem się po sporym czasie. Jak to teraz będzie wyglądać, jeżeli wpisałem błędny NIP, będą z tym jakieś problemy, czy...? Dziękuje i Pozdrawiam |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Newsman Grupa: Moderatorzy Postów: 4 005 Pomógł: 548 Dołączył: 7.04.2008 Skąd: Trzebinia/Kraków ![]() |
najlepiej będzie sie skontaktować z firmą której wystawiłeś rachunek, i zobaczyć czy można wystawić jakaś fakturę korygującą czy coś.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 56 Pomógł: 0 Dołączył: 24.10.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
z tym Dotpay to kontakt mailowy jest zerowy, a na podstawie tego rachunku Dotpay odlicza sobie podatek, czy jak to jest z tymi rachunkami bo w tym jestem młody i zielony
|
|
|
![]()
|
|
Admin Techniczny Grupa: Administratorzy Postów: 2 071 Pomógł: 93 Dołączył: 5.07.2005 Skąd: Olsztyn ![]() |
zadzwoń, kiedyś potrzebowałem to zadzwoniłem i za 3 próbą trafiłem na konsultanta który nawet wiedział co tam robi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 11:04 |