![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 26 Pomógł: 1 Dołączył: 22.06.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, mam taki problem - głowie się z nim już drugi dzień.
Chciałem zrobić, aby po wysłaniu formularza wyliczyło ile osób wysłało takich samych formularzy przed nami i zliczyło ile jeszcze formularzy ma ten sam rekord, np sprawdzone = 0. Przypuśćmy że mamy 5 osób, 3 osoby wysłały już formularz przed nami a my wysyłamy dopiero po tych trzech osobach, za nami wysyłają jeszcze. Osoba 1 - 1miejsce Osoba 2 - 2miejsce Osoba(ja) 3 - 3miejsce Osoba 4 - 4miejsce Osoba 5 - 5miejsce ... no i na przykład osobie 1 zostaje zmieniony rekord sprwadzony na 1 i już się nie wlicza do osób liczących, czyli: Osoba 2 - 1miejsce Osoba(ja) 3 - 2miejsce Osoba 4 - 3miejsce Osoba 5 - 4miejsce Osoba 6 - 5miejsce ... Mam nadzieje że wiecie oco chodzi, no i nakierujecie w dobrym kierunku. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 70 Pomógł: 1 Dołączył: 5.02.2009 Skąd: home/magic/ Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Proponowałbym zastosować tutaj pobieranie wyników gdzie id < niż id obecnego formularza(ostatnie ID z bazy+1), pętelka która sprawdzała by czy sprawdzone = 1 i koniec. O to chodziło?
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 13:09 |