![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 15 Pomógł: 0 Dołączył: 9.05.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Siemka mam problem ze smarty ! nie wiem dlaczego nie działa i chce wiedzieć czy plik tpl dostaję informacje o rozpoczęciu sesji czy nie. Na wstępie daje link do phpinfo
phpinfo(); < - klik tutaj podaje fragmenty kodu skryptu z którego zdecydowałem się skorzystać
Tutaj podaje fragment pliku tpl
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 275 Pomógł: 32 Dołączył: 17.06.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 15 Pomógł: 0 Dołączył: 9.05.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
po przypisaniu do zmiennych
Logowanie normalnie działa lecz gdy zrobię refresch lub przeładuje stronę to wtedy wraca mi do formularza logowania |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 275 Pomógł: 32 Dołączył: 17.06.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
hmm, teraz robisz tak:
1. sprawdzasz czy sa posty 2. jak są to sprawdzasz czy sie zgadza, logujesz, zapisujesz do sesji, Z SESJI PRZYPISUJESZ DO SMARTOW 3. jak nie ma postów to nie robisz nic (nic nie przypisujesz do smartow).. 4. wynik -> jak widac juz wiesz co nie tak? troche logiki.. |
|
|
![]()
|
|
ale przekazuje dane do TPL bo normalnie logowanie działa tylko sesja wygasa jak by ustawiona była na 0
|
|
|
![]()
|
|
wklej wiecej kodu w takim razie, bo tutaj to ja nie widze zebys przekazywał cokolwiek jak nie ma post-ów..
|
|
|
![]()
|
|
więcej nie ma potrzeby bo to w sumie wszystko dalej jest tylko wyświetlanie w tpl
zobacz na początku pliku php masz wszystko przypisane a następnie potem jest przekazywane do TPL zobacz ... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
matkoooo noooo...
czego wy tu ludzie jak się chce wam pomóc to macie to gdzieś i dalej przy swoim?? rezygnuję z pomagania na dziś, za nerwowy chyba dziś jestem.. dopisz:
przed
poćwicz logikę gratis (nie obrażaj się tylko wczytaj się w kod aż zrozumiesz) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 13:12 |