![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 33 Pomógł: 1 Dołączył: 9.05.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cześc, stworzyłem skrypt do rejestrowania użytkownika, jednak coś na poziomie połączenia z bazą chyba coś nie gra, bo baza jak stała pusta tak stoi.
Otóż kod wygląda następująco:
W ogóle nie pokazuje mi echa z części if($wyniki) ... , co w tym programie może byc nie tak, w końcu połączenie z bazą standardowe, a kwerenda tez chyba nie wyglada źle... Dzieki za pomoc Edit: okazało się, że wina leżała po stronie uprawnien do bazy. temat do usunięcia. Pozdr Ten post edytował kto$ 9.05.2010, 11:06:21 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Newsman Grupa: Moderatorzy Postów: 2 033 Pomógł: 290 Dołączył: 21.12.2007 Skąd: Łódź ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 33 Pomógł: 1 Dołączył: 9.05.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zrobiłem jak mi poradziłeś, usunąłem też małpę przed $db. Niestety nie wyskoczyły mi żadne błędy, a wynikowa strona wyświetla mi tylko "Rejestracja zakonczyla się sukcesem".
Edit: Dodałem klauzurke else i teraz juz mi sie wyswietla, że się nie udało. Brak mi pomysłów, bo już nawet usunąłem sha() sądząc, że jest błąd w składni. Teraz powinno działac, dodawac, a cały czas nic.
Ten post edytował kto$ 9.05.2010, 10:19:03 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 3.10.2025 - 11:04 |