![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 14 Pomógł: 0 Dołączył: 25.09.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Na początku przepraszam za to że możliwe że mój post się powtarza. ale jestem początkujący i nie mam pojęcia jak znaleźć na forum to czego szukam...
czyli jak wykonać okienko zapytujące się czy na pewno. czyli np ktoś klika i wyskakuje okienko z opcją tak i anuluj. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 1 Dołączył: 9.09.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
poszukaj javascript i confirm()
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 14 Pomógł: 0 Dołączył: 25.09.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dzięki. O to mi chodziło - confirm
teraz tylko pytanie krótkie. ************* taki kod znalazłem na forum <a href="mag.php?action=explore1" onclick="return confirm( 'Czy na pewno chcesz kontynuować?' );">otwórz</a> ************** Ale nie wiedziałem jak go wstawić to zrobiłem to tak <?php if ($_GET[action] != explore1) { print "<b> chodzis sobie po polu. Po chwili widzisz że przed tobą wyłaniają się wielkie drzwi:"; ?> <a href=mag.php?action=explore1" onclick="return confirm( 'Czy na pewno chcesz kontynuować?' );">otwórz</a> <?php } else { To mi działa ale czy jest inny sposób bo teraz to musiałem zamknać php ?> zrobić ten link w hatemelu i otworzyć ponownie <?php czyli jak mam zamienic te html <a href=mag.php?action=explore1" onclick="return confirm( 'Czy na pewno chcesz kontynuować?' );">otwórz</a> na php jak tu print "Wejdziesz><a href=mag.php?action=explore1>otworz</a>."; Ten post edytował odeuszsiwy 7.05.2010, 21:34:38 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 247 Pomógł: 9 Dołączył: 12.03.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No jasne, że jest:
Ten post edytował moto0095 7.05.2010, 21:36:40 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 02:29 |