![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 15 Pomógł: 0 Dołączył: 7.05.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam wszystkich.
Jestem totalnym laikiem w php, dlatego piszę w tym dziale. Bawię się i uczę na jednym skrypcie. Jest to ankieta, której wynik jest wysyłany na maila. Problem dotyczy tego fragmentu:
W funkcji chciałbym po "wyboru" a przed "wybór" wstawić nową linijkę. Jest wogóle taka możliwość? Wolałbym uniknąć robienia tego przy print ponieważ takich pytań w ankiecie może być wiele... Z góry dzięki za odpowiedzi, jeśli potrzeba podać cały kod - oczywiście go wstawię... |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 420 Pomógł: 44 Dołączył: 22.10.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
w zależności w jaki sposób jest to wyświetlane możesz spróbować wstawić <br/>
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 15 Pomógł: 0 Dołączył: 7.05.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kurcze, działa!!! a Ty kombinowałem z \n (IMG:style_emoticons/default/exclamation.gif)
Jestem w szoku po prostu, w życiu bym nie uwierzył, że tu zadziała <br> (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Kombinowałem z '\n', kropkami itd, a tu proszę. Strasznie Ci dziękuję(IMG:style_emoticons/default/exclamation.gif) ! |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 675 Pomógł: 286 Dołączył: 15.06.2009 Skąd: Wieliczka Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
to są podstawy htmla... \n przenosi ci kod do nowej linii, efekt jest taki jakbyś nacisnął enter, do przełamywania linii służy <br />
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 4.10.2025 - 12:09 |