![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 6.05.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam
coś pokręciłem i mam mały problem otóż wyłączyłem panel admina i wiem, że logować można się przez login.php po adresie wpisując ale gdy sie zaloguje to nie widze wogóle konta użytkownika i nie mam pojęcia jak mam to zrobić żeby ponownie włączyc ten panel pozdrawiam i z góry dzięki za pomoc |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
prosta sprawa, mamy tu takich na peczki.
Musisz w pliku index.php w lini 15 dodac kod: -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 6.05.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
![]() dobra, to wywalmy kod php i zostawmy sam tekst: Wróżek nie ma, podaj kod Juz lepiej? -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Nieautoryzowani Postów: 2 249 Pomógł: 305 Dołączył: 2.10.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nospor'owi chodziło o to, żebyś podał kod... Wiesz co to ironia?
-------------------- Google knows the answer...
|
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
Cytat jaki kod do konta bankowego na ktorym masz milion dolarów....Chodzi o kod skryptu który uzywasz. Jak mamy ci pomoc jak nie wiemy co ty tam masz...
Powód edycji: [nospor]:
-------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
do konta bankowego na ktorym masz milion dolarów.... Chodzi o kod skryptu który uzywasz. Jak mamy ci pomoc jak nie wiemy co ty tam masz... panowie zalozylem stronke na ubf.pl i zachcialo mi sie wylaczac panel logowania zeby go nie bylo widac i po zalogowaniu nie moge przejsc do ustawien admiistratora bo nie mam tego panelu to tyle i jestem zielony wiec za bardzo nie znam tego jezyka (skrypty,itp) dopiero zaczynam zabawe |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Musisz wejść w Panel Awaryjny. Tam po lewej masz trzy opcje, powinna być wśród nich Napraw błędy.
Jeśli nie zadziała to spróbuj odpalić skrypt w trybie ostatnia działająca konfiguracja. W razie czego pytaj, pomogę ![]() |
|
|
![]()
|
|
Musisz wejść w Panel Awaryjny. Tam po lewej masz trzy opcje, powinna być wśród nich Napraw błędy. Jeśli nie zadziała to spróbuj odpalić skrypt w trybie ostatnia działająca konfiguracja. W razie czego pytaj, pomogę ![]() nic z tego jak sie zaloguje nie mam dostepu do zadnych ustawien strony itp. nie mam pojecia jak sie wlacza tryby awaryjne itp. myslalem ze tak jak przy logowaniu ubf.pl/login.php ze wystarczy wpisac cos po adresie i bedzie mozna przejsc do ustawiem strony itp. |
|
|
![]()
|
|
![]() Admin Techniczny Grupa: Administratorzy Postów: 2 071 Pomógł: 93 Dołączył: 5.07.2005 Skąd: Olsztyn ![]() |
wejdź start->cmd i format c:
|
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
![]() Newsman Grupa: Moderatorzy Postów: 4 005 Pomógł: 548 Dołączył: 7.04.2008 Skąd: Trzebinia/Kraków ![]() |
prawy przycisk myszy -> napraw błędy, miałem podobną sytuacje zadziałało.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 465 Pomógł: 137 Dołączył: 26.03.2004 Skąd: Gorzów Wlkp. ![]() |
@callgsm - Nie da się Tobie pomóc, powinieneś to załapać po pierwszym poście nospora
-------------------- To think for yourself you must question authority and
learn how to put yourself in a state of vulnerable, open-mindedness; chaotic, confused, vulnerability, to inform yourself. Think for yourself. Question authority. |
|
|
![]()
|
|
oj dobra, panowie, koniec tych zartów.
@callgsm Jesteś początkujący w tym co robisz - ok. Każdy kiedyś był. Ale chyba w myśleniu początkujący nie jestes? Jeśli masz z czymś problem to nie możesz napisac: "mam problem, pomocy" Musisz dokładnie napisać z czym masz problem. Czy to z kodem php, czy to z jakimś panelem jakiegoś hostingu, czy może z panelem skryptu którego uzywasz. Ty widzisz, masz to przed nosem - my nie. Rozumiesz? -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 15:06 |