![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 15.02.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Mam napisany skrypt w php z uzyciem biblioteki curl zajmuje sie on wypelnianiem formularzy, dziala bez problemu na kilku stronach natomiast na jednej otrzymuje tylko blad : 417 - Expectation Failed. Za pomoca skryptu przesylam te same informacje co recznie wypelniajac formularz sprawdzalem Live HttpHeaders. Szukalem w googlu ale nie znalazlem blizszych informacji na ten temat po za wyjatkiem definicji bledu. Czy moglby mi ktos podac dokladniejsze info na temat tego bledu? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 118 Pomógł: 5 Dołączył: 9.07.2003 Skąd: Wołów/Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jak mówiłeś, znaczenie komunikatu znasz. Jeżeli na podstawie tej wiedzy nie mogłeś rozwiązać problemu, to musisz podzielić się kodem. Możesz wstawić bibliotekę z której korzystasz? Oraz przykładową stronę na której działasz? Będzie łatwiej znaleźć rozwiązanie.
Na szybko: na jednym z blogów użytkownik zasugerował następujące rozwiązanie:
Jednak nie ręczę za nie nie widząc Twojego kodu ![]() Ten post edytował essey 7.05.2010, 09:15:54 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 15.02.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zadzialalo od razu
![]() pol nocy szukalem na necie jakichs informacji a tu prosze. Wielkie dzieki mam prosbe moglbys mi podac adres tego bloga ? Ten post edytował toadi 7.05.2010, 15:05:42 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 118 Pomógł: 5 Dołączył: 9.07.2003 Skąd: Wołów/Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wklej "curl_setopt($ch, CURLOPT_HTTPHEADER, array('Expect:')); //Fixes the HTTP/1.1 417 Expectation Failed Bug" na google, i pierwsza pozycja jest tą z której korzystałem
![]() Cisze się, że pomogłem. Pozdrawiam |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 07:25 |