|
|
|
Admin Techniczny Grupa: Administratorzy Postów: 2 072 Pomógł: 93 Dołączył: 5.07.2005 |
Witam,
Z racji że ostatnio dużo spamu poszło od hhost.pl zostaje wprowadzony ich limit. Mam nadzieje że nikomu zbytnio nie uprzykrzy to używania forum. p.s. Jeśli ktoś miałby problemy z funkcjonowaniem prywatnych wiadomości po tym zabiegu prosze o informacje (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg) Pozdrawiam |
|
|
|
![]() |
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 952 Pomógł: 154 Dołączył: 20.01.2007 Skąd: /dev/oracle Ostrzeżenie: (0%)
|
Limit na co? Ilość wysyłanych dziennie wiadomości?
Skoro już jesteśmy przy tym temacie, dobrze by było, gdyby użytkownikom wyświetlał się na stronie głównej wielki, czerwony komunikat, że mają przepełnioną skrzynkę. Już parę razy się tak zdarzyło, że chciałem coś komuś wysłać, a tu się nie da, bo gość jej nie opróżnia. |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 36 561 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 |
Cytat Limit na co? Ilość wysyłanych dziennie wiadomości? takCytat Skoro już jesteśmy przy tym temacie, dobrze by było, gdyby użytkownikom wyświetlał się na stronie głównej wielki, czerwony komunikat, że mają przepełnioną skrzynkę. Już parę razy się tak zdarzyło, że chciałem coś komuś wysłać, a tu się nie da, bo gość jej nie opróżnia. Popieram
|
|
|
|
![]() ![]() |
|
Aktualny czas: 23.12.2025 - 13:28 |